Kunnanjohtajan virka pääkuva

Navigaatiovalikko

Kunnanjohtajan virka

Sopisitko meille kunnanjohtajaksi?

Viran hakuaika on päättynyt!

Haemme Polvijärvelle uutta kunnanjohtajaa – sopisitko sinä meille?

Me täällä Polvijärvellä olemme maanläheisiä ja toisinaan vaatimattomiakin, mutta meistä löytyy myös seikkailunhalua ja avarakatseisuutta uusille ajatuksille.

Innostumme uusista ideoista, joista parhaimmat toteutetaan yhteistyössä muiden kanssa. Parempaa Polvijärveä tehdään ja ideoidaan nimenomaan yhdessä.

Meistä jokainen on myös viestinviejä. Oli kyseessä työntekijä, vakituinen asukas tai kesäasukas, jokaisen tarinalla on merkitystä siinä, millaisena Polvijärvi näyttäytyy meille ja muille.

Hyvästä taloudenpidosta meillä on pitkät perinteet. Olemme yhdessä päättäneet, että Polvijärven talous pysyy myös jatkossa hyvällä tolalla.

Tiedämme, ettei Polvijärveä voi kuvailla sykkiväksi metropoliksi, mutta emme me ole autioituva tuppukyläkään. Totuus löytyy näiden ääripäitten välimaastosta – jos annat mahdollisuuden, voi Polvijärvi yllättää sinut suuremmin kuin uskotkaan.

Mitä odotamme sinulta?

Kelpoisuusvaatimuksena on kunnanjohtajan virkaan soveltuva korkeakoulututkinto.

Arvostamme johtamiskokemusta sekä hallinnon ja talouden osaamista. Odotamme hyviä yhteistyö, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virkaehtosopimuksen mukaisina.

Kiinnostuitko? Hae virkaa Kuntarekryssä!

Pyydämme hakemuksia ensisijaisesti Kuntarekryn kautta. Hakemukseen tulee liittää kopio kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista.

Polvijärven kunnanhallitus päätti maanantain 10.5. kokouksessaan jatkaa kunnanjohtajan viran hakuaikaa keskiviikkoon 26.5. asti. Aiemmalla hakukierroksella saapuneet hakemukset otetaan haussa huomioon.

Hakemukset tulee toimittaa 26.5.2021 kello 23.59 mennessä.

Lisätietoja:
Valtuuston puheenjohtaja Tiina Mustonen, puh. 0500 960 237
Kunnanhallituksen puheenjohtaja Hanna Vannas, puh. 040 526 8369

Mitä odotat? -banneri

Bannerimainos, jossa lukee Mitä odotat? Tutustu Polvijärven odottamattomaan välimaastoon. Lue lisää. Kuvassa hymyilevä mies ja nainen hämyisässä maatilaympäristössä, heidän takanaan nousee värikkäitä kuvituskukkia.

Sisältöjulkaisija

Ei yhtään tulosta.

Sivu arviointi ja palaute