Tontit pääkuva

Navigaatiovalikko

ANKKURIT

 

Tontit

Tontit

Polvijärvellä on tarjolla avaria - tai kuten meillä sanotaan, huljakoita - tontteja niin kyläkeskuksissa kuin Polvijärven keskustassakin.

Huljakoita tontteja moneen makuun

Tonttiemme koot vaihtelevat noin 1 5008 000 m2 välillä, ja varsinkin kylistämme löytyvillä asuintonteilla luonnonrauhan tavoittaa jo heti takapihalta.

Kylistämmme tavoitat kesyttämättömät metsämaisemat ja lukuisat ulkoilureitistöt, joilla käyskennellessä sielu ja mieli lepäävät.  Tutustu tarkemmin retkeily- ja ulkoilupaikkoihimme!

Polvijärvi on tunnettu vesistöistään, ja tämä näkyy myös asuntonttien sijainnissa: esimerkiksi Sotkuman kylän vapaat tontit sijaitsevat aivan Viinijärven ja Iso-Reuhkan vesistöjen läheisyydessä.

Jos taas viihdyt paremmin lähellä keskustataajaman palveluita, kuten päiväkotia, yläkoulua, kirjastoa ja erityistä ylpeydenaihettamme vapaa-aikatalo Vaparia , löydät sopivan paikan uudelle kodillesi myös Polvijärven keskustasta.

Polvijärveltä myös kunnan omia vuokra-asuntoja sekä kylistä että keskustaajamasta. Jos siis rakennat uutta kotiasi, voit huolella asua Polvijärvellä lähellä rakennustyömaatasi, ja vältyt pitkiltä ajomatkoilta!

Kaikki tarvittava löytyy läheltä

Vaikka Polvijärvi sijaitsee ihanteellisesti luonnonmaisemien ja vesistöjen läheisyydessä, maakuntakeskuksen palvelut ovat silti täällä aivan käsiesi ulottuvilla.

Esimerkiksi eteläisimmästä kylästämme Sotkumasta on vain noin 20 minuutin ajomatka Joensuun keskustaan.

Muita etäisyyksiä Polvijärven keskustasta:

 • Joensuun lentoasema 34 km
 • Joensuun keskusta 45 km
 • Outokummun keskusta 25 km
 • Koli 45 km

Ei silti, että Polvijärveltä tarvitsisi palveluitten perässä lähetä merta edemmäs kalaan. Polvijärveltä löydät monipuolisia retkeily- ja ulkoilukohteita, nähtävyyksiä ja harrastusmahdollisuuksia eripuolilta pitäjää sekä kaikki tarvittavat peruspalvelut terveysasemasta ruokakauppoihin.

Polvijärvi on erinomainen kotipaikka lapsiperheille. Saattelemme perheen pienimmät opintien alkuun Kirkonkylän alakoulussa sekä maakunnan tasolla erityislaatuisessa Sotkuman kyläkoulussa. Lapset voivat jatkaa opintojaan Polvijärvellä aina lukio-opintoihin saakka omassa lähilukiossamme.

Tutustu ja varaa paikka uudelle kodillesi!

Myytäviin asuntotontteihin voi tutustua tarkemmin tonttikirjastamme. Tutustu tarjontaan ja varaa paikka kodillesi Sirpa Huikurilta, puh. 040 104 6308, sirpa.huikuri@polvijarvi.fi.

Lisätietoa vapaista tonteista sekä neuvontaa ja apua rakentamisen lupa-asioissa saa rakennusvalvonnasta (osoite Välitie 2).

Asiakirja- ja mediatiedostot

 • thumbnail
  Juuri nyt käyttäjältä

  {title}

 • Sisältöjulkaisija

  Yhteystiedot

  henkilön kuva
  Ari Soikkeli Tekninen johtaja 040 104 6307 ari.soikkeli@polvijarvi.fi

  Teknisen toimen toimialajohtaja

  henkilön kuva
  Sirpa Huikuri Lupasihteeri 040 104 6308 sirpa.huikuri@polvijarvi.fi

  Sivu arviointi ja palaute