Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Polvijärven uudessa nuorisovaltuustossa vaikuttaa seitsemän nuorta – Puheenjohtajana toimii Maria Hyttinen

Polvijärven uudessa nuorisovaltuustossa vaikuttaa seitsemän nuorta – Puheenjohtajana toimii Maria Hyttinen

Polvijärven uusi nuorisovaltuusto on valittu ja aloittanut toimintansa. Valtuustossa on kaikkiaan seitsemän jäsentä: Maria Hyttinen, Inka Mustonen, Ilona Ratinen, Kati Hietala, Krista Käyhkö, Nico Makkonen ja Tiina Tuononen. Nuorisovaltuustolla on lisäksi ohjaaja, jona toimii Polvijärven kunnan nuoriso-ohjaaja Ville Hyvönen.

Nuorisovaltuusto kokoontui ensimmäisen kerran 11.1.2023 ja päätti tuolloin toimielimen työnjaosta. Puheenjohtajaksi valittiin Maria Hyttinen, varapuheenjohtajaksi Inka Mustonen. Sihteeriksi valittiin Ilona Ratinen, varasihteeriksi Inka Mustonen. Maakunnalliseen nuorisovaltuustoon valittiin edustajiksi Maria Hyttinen ja Tiina Tuononen.

Nuorisovaltuustolla on läsnäolo-oikeus Polvijärven kunnanvaltuuston sekä sivistyslautakunnan kokouksissa. Kunnanvaltuustossa nuorisovaltuustoa edustaa Ilona Ratinen, varaedustajina toimivat Kati Hietala ja Krista Käyhkö. Sivistyslautakunnassa nuorisovaltuustoa edustaa Nico Makkonen, varaedustajana on Krista Käyhkö.

Ensimmäisessä kokouksessaan nuorisovaltuusto päätti muun muassa järjestää yönuokkarin. Tapahtuma on suunniteltu pidettävän vapaa-aikatalolla koululaisten talvilomaviikon aikana eli viikolla 10.

Jäsenet nuorisovaltuustoon valittiin hakemusten ja haastattelujen perustella.

- Meillä on kasassa oikein hyvä porukka. Jäsenet haluavat vaikuttaa hyvin erilaisiin asioihin, joten monipuolista toimintaa on varmasti luvassa, nuorisovaltuuston ohjaaja Ville Hyvönen toteaa.

Nuorisovaltuuston toimikausi on kaksi vuotta. Sen tärkein tehtävä on toimia nuorten edunvalvojana Polvijärvellä – toisin sanoen pitää huolta siitä, että nuorten ääni pääsee kunnassa kuuluviin.

 

Lisätietoja:

Nuoriso-ohjaaja Ville Hyvönen
ville.hyvonen@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6208

Vapaa-aikatalon muraali

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute