Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Vuoden 2022 Polvijärvi-päivillä esiintyvät Jarkko Martikainen & Luotetut miehet sekä Jesse Kaikuranta – luvassa myös Ville Karttusen lastenkonsertti

Vuoden 2022 Polvijärvi-päivillä esiintyvät Jarkko Martikainen & Luotetut miehet sekä Jesse Kaikuranta – luvassa myös Ville Karttusen lastenkonsertti

Polvijärvi-päivien suunnittelu on tulevan kesän osalta täydessä vauhdissa. Tänä vuonna Polvijärven kesän suurinta tapahtumaa vietetään heinäkuussa viikolla 29. Tapahtuman pääpäivät eli toripäivät pidetään perjantaina ja lauantaina 22.–23.7. Polvijärven torilla.

Toripäivien tähtiesiintyjät on myös buukattu – perjantaina alkuillasta Polvijärven torilavalla vetää soolokeikan The Voice of Finland -musiikkikilpailustakin tuttu laulaja Jesse Kaikuranta, lauantaina tapahtumayleisön vie suomalaisen rockin hurmaan YUP-yhtyeen laulajana ja sanoittajana tunnettu muusikko Jarkko Martikainen Luotetut miehet -yhtyeineen.

Nuorempaakaan musiikkiyleisöä ei ole unohdettu. Joensuulaislähtöisen lastenmuusikon Ville Karttusen lastenkonsertti ilahduttaa varmasti sekä isoja että pieniä Polvijärvi-päivien kävijöitä lauantaipäivänä torilla.

Esiintyjävalinnoilla halutaan tarjota aikaisempien vuosien tapaan monipuolinen kattaus elämyksiä, joista jokainen tapahtumakävijä voi löytää mieleisensä. Sama ajatus otetaan huomioon myös muussa Polvijärvi-päivien tapahtumasuunnittelussa. Nyt kuluvana keväänä suunnitellaan ja kartoitetaan, mitä kaikkea esimerkiksi eri ikäryhmille voitaisiin Polvijärvi-päivien aikana järjestää. Myös yhdistys- ja kylätoimijaverkostoa kannustetaan lähtemään mukaan tapahtumaviikon ideointiin ja suunnitteluun.

Aiempina vuosina Polvijärven suurin kesätapahtuma on laajentunut lähes viikon kestäväksi, festivaalimaiseksi kokonaisuudeksi. Erilaisia oheistapahtumia on pidetty ja pidetään myös tänä vuonna pitkin tapahtumaviikkoa. Kokonaisuutena Polvijärvi-päivät ovat tavoittaneetkin aiempina vuosina tuhansia kävijöitä. Yksistään vuonna 2019 tapahtumassa arvioitiin vierailleen kolmisen tuhatta henkeä.

Lisätietoja:

Maaseutuasiamies Teuvo Mutanen
teuvo.mutanen@liperi.fi
Puh. 040 104 6107

Kuvituskuva Jarkko Martikainen ja luotetut miehet

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute