Julkinen liikenne ja asiointiliikenne pääkuva

Navigaatiovalikko

ANKKURIT

 

Julkinen liikenne ja asiointiliikenne teksti

Joukkoliikenne

Polvijärvelle kulkee linja-autovuoroja päivittäin Joensuusta ja päinvastoin.

HUOM! Koronavirusepidemiasta johtuen joitain linja-autovuoroja on peruttu 20.3.2020 lähtien. Vuorot on peruttu toistaiseksi. Peruttuja vuoroja ovat:

 • Joensuu-Sola-Polvijärvi, Koulp 7.35-8.45
 • Polvijärvi-Kuorevaara-Joensuu, Koulp 15.05-15.50

Lisätietoa ja muut perutut vuorot löytyvät ely-keskuksen taulukosta.

Polvijärven keskustan linja-autopysäkki sijaitsee kirjaston takana asvalttialueella (osoitteessa Polvijärventie 4)

Alla joukkoliikenteen talviaikataulu (12.8.2019-31.5.2020):
 
Linja-autovuoroja ja -reittejä voi myös hakea Matka.fi -palvelusta sekä JOJO -reittioppaasta.

Asiointiliikenne

Asiointiliikenne

Polvijärvellä asiointiliikennettä hoitavat ajalla 1.7.2018–30.6.2020 seuraavat taksit:

 • Martonvaara – Lipasvaara – Liuhakari – Kirkonkylä
  Taksi Mertsi, puh. 045 6045266
   
 • Ruvaslahti – Kinahmo – Kirkonkylä
  Pekka Nokelainen, puh. 040 0279540
   
 • Hukkala – Lehtovaara – Teerivaara – Kirkonkylä ja Mutkanvaara – Horsmanaho – Kirkonkylä
  Juha Miinalainen, puh. 050 0373639
   
 • Sola – Sotkuma – Kuorevaara – Kirkonkylä
  Taksi Mertsi, puh. 045 6045266

Asiointikyydit ovat tarkoitettuja käytettäväksi ainoastaan kunnan sisäisissä liikenteessä ja kunnan sisällä tapahtuvaan asiointiin. Asioinnin suuntautuessa esim. Joensuuhun tulee käyttää muuta kun kunnan sisäiseen asiointiin tarkoitettua asiointiliikennettä.

Matkustajat ja taksi sopivat keskenään liikennöimisajankohdista. Asiointikuljetus järjestetään enintään kaksi kertaa viikossa. Kyytimaksu on linja-autotaksan mukainen hinta.

Reittejä hoitavien taksien on mahdollista hakea matkustajia kotoa myös kirkonkylän alueelta ja vastaavasti viedä kotiin kirkonkylän alueelle.

Kotoa lähdössä olevia matkustajia on oltava vähintään kaksi henkilöä/ajokerta ja heidän tulee olla eri talouksista. Paluukuljetuksessa hyväksytään myös yksi matkustaja/ajokerta.

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi

Julkinen liikenne ja asiointiliikenne linkkilista

Uutiset

angle-left Polvijärvi-päivät ylsivät tavoitteisiinsa – kävijäpalautetta kartoitetaan palautekyselyllä

Vuoden 2019 Polvijärvi-päivillä saavutettiin kaikki asetetut tavoitteet – kävijäpalautetta kartoitetaan vielä palautekyselyllä

Viime viikolla vietetyt Polvijärvi-päivät olivat erittäin onnistuneet monella mittarilla. Kävijöitä riitti niin kylä- kuin toritapahtumissa, tapahtumajärjestelyt sujuivat mutkattomasti ja päivien aikana virinnyt tapahtumahenki oli hyvin myönteinen sekä leppoisa.

Tapahtumajärjestäjien mukaan kaikkiin ennakolta tapahtumalle asetettuihin tavoitteisiin yllettiin kirkkaasti.

Yksi tavoitteistamme oli saada Polvijärvelle entuudestaan uusia kävijöitä, ja tässä onnistuimme: erityisesti lauantain toripäivä veti runsaasti väkeä tapahtumaalueelle, ja jutusteluiden perusteella kävijöitä oli tullut muualtakin Suomesta, kuten esimerkiksi Turusta, Oulusta ja Tampereelta. Osa näistä kävijöistä oli ollut kesälomalaisia, jotka päättivät pistäytyä ohi kulkiessaan Polvijärvi-päiville. Tämä oli meistä erittäin positiivista, kommentoi tapahtumatyöryhmän jäsen Teuvo Mutanen.

Tapahtumakävijöitä riitti 16.–21.7. kestäneiden päivien aikana runsaasti. Viikolla järjestetyissä kylätapahtumissa vieraili satoja ihmisiä, ja perjantain sekä lauantain toritapahtumissa kävijämäärän arvioidaan kohoavan toiselle tuhannelle.

Pelkästään lauantaina arvioimme kävijöitä olleen noin 1200, perjantain iltatorilla kävijämäärä oli vesisateesta johtuen vähäisempi, Mutanen lisää.

Kunnanjohtaja Jari Tuononen kehuu myös tapahtumajärjestelyitä onnistuneiksi sekä kiittää erityisesti lukuisia yhteistyö- ja vapaaehtoistahoja:

Ilman yhdistyksiä, yrityksiä ja muita yhteistyökumppaneita emme olisi saaneet aikaiseksi yhtä onnistunutta kesätapahtumaa, vapaaehtoisista talkoolaisista puhumattakaan. Kaikille heille kuuluu iso kiitos siitä, että Polvijärvipäivät onnistuivat tänä vuonna näin erinomaisesti.

Toritapahtumissa kerättiin viikonlopun aikana yleisöpalautetta kirjallisesti sekä suullisesta, ja saatu palaute on ollut erittäin myönteistä. Kehitys- ja parannusehdotuksiakin on tullut, ja niitä kaivataan myös lisää ensi vuoden tapahtumaa silmällä pitäen.

Meillä on esimerkiksi avoinna sähköinen palautekysely, johon voi anonyyminä jättää palautetta Polvijärvipäivistä. Palautetta voi myös antaa suoraan minulle esimerkiksi puhelimitse, Mutanen kertoo.

Sähköinen palautekysely löytyy osoitteesta https://link.webropolsurveys.com/S/DB585502BB86E412. Kysely on avoinna kaksi viikkoa tiistaihin 6.8. asti.

Vastaa sähköiseen palautekyselyyn!

Lisätietoja:

Sivu arviointi ja palaute