Navigaatiovalikko

Seinäkalenteri 2020 teksti

Sinun ottamasi valokuva Polvijärven seinäkalenteriin 2020?

Polvijärven kunta jatkaa viime vuotista perinnettä ja tekee oman seinäkalenterin vuodelle 2020. Kalenteri on jaossa loppuvuodesta 2019.

Nyt tarvitaan SINUN apuasi! Etsimme tulevaan seinäkalenteriin valokuvia Polvijärveltä, ja nyt sinulla on mahdollisuus tarjota valokuviasi kalenteriin laitettavaksi.

Löytyykö siis sinulta varastosta upeita Polvijärveltä otettu valokuvia, joita haluaisit myös muiden näkevän? Lähetä kuvia meille viimeistään 8.11. mennessä, niin juuri sinun otoksesi saattaa päätyä koristamaan kalenterin sivuja!

Mitä enää aikailet, ryhdy siis valikoimaan parhaimpia Polvijärvi-kuviasi ja välitä ne meille! Muista kuitenkin seuraavat seikat:

  • Valokuvien tulee olla sinun itsesi ottamia, ja sinulla tulee olla niihin oikeudet.
  • Kuvien kuvauspaikan tulee sijaita Polvijärvellä, ja ensisijaisesti suosimme luonto- ja maisemakohteita.
  • Valokuvien tulee olla vaakamallisia (kuvasuhde A4, minimi 3508 x 2480 px), korkearesoluutioisia ja muokkaamattomia.
  • Toimita kuva digitaalisessa muodossa pe 8.11. mennessä sähköpostitse anni.lampinen@polvijarvi.fi tai muistitikulla osoitteeseen Polvijärventie 15.

Alta löydät tarkempia ohjeita ja sääntöjä keruukampanjaan liittyen.

 

Ohjeet ja säännöt

Oheiset ohjeet ja säännöt koskevat Polvijärven kunnan  vuoden 2020 Polvijärvi-kalenterin valokuvien keruukampanjaa. Kampanjassa kerätään Polvijärveltä otettuja valokuvia, joita käytetään vuoden 2020 Polvijärven seinäkalenterissa.

Valokuvien tulee olla osallistujan itse ottamia ja hänellä tulee olla kuviin kaikki oikeudet. Kuvien tulee olla Polvijärvellä otettuja, ja kuvissa on ensisijaisesti luonto- tai maisemakohteita. Jos kuvissa esiintyy ihmisiä, tulee heidän olla tunnistamattomia.

Valokuvien keruuaika on 25.11.–8.11.2019. Valokuvat toimitetaan digitaalisessa muodossa joko sähköpostitse anni.lampinen@polvijarvi.fi tai muistitikulla toimitettuna osoitteeseen Polvijärventie 15, 83700 Polvijärvi. Seinäkalenteriin hyväksyttävien valokuvien tulee olla vaakamallinen, korkearesoluutioinen muokkaamaton valokuva. Kuvasuhde on A4, minimissään 2480 x 3508 pikseliä.

Kuvaajan tulee valokuvia toimittaessa kertoa oma nimensä sekä kuvauspaikka ja mielellään myös kuvanottamispäivämäärä. Polvijärven kunta pidättää oikeuden valita saaduista valokuvista, mitä vuoden 2020 seinäkalenterissa käytetään ja minkä kuukauden kohdalla.

Mikäli kuvaajan valokuvaa käytetään seinäkalenterissa, kuvan yhteyteen kirjoitetaan kuvaajan nimi sekä lyhyt kuvateksti, jossa mainitaan kuvauspaikka. Kuvaaja voi myös halutessaan tarjota valmista kuvatekstiä valokuvansa yhteyteen. Polvijärven kunnalla on oikeus muokata ja lyhentää tekstiä tarvittaessa.

Osallistumalla kuvien keruuseen kuvaaja an­taa Polvijärven kunnalle vapaan käyttöoi­keu­den toimittamiinsa valokuviin. Toimitettuja valokuvia tai niiden oikeuksia ei myydä eteenpäin. Valokuvia toimittamalla kuvaaja myös antaa Polvijärven kunnalle oikeuden julkaista kuvia kunnan verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Polvijärven kunta käsittelee valokuvia toimittaneiden tietoja ainoastaan kuvien keruun yhteydessä ja kuvaajan nimen mainitsemiseksi ottamansa valokuvan yhteydessä. Henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Kuvien keruuseen osallistujat sitoutuvat noudattamaan edellä mainittuja sääntöjä ja Polvijärven kunnan päätöksiä liittyen keruuseen. Polvijärven kunta pidättää oikeuden muutoksiin.

SOME jako

Jaa tämä sivu: