Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Aluevaltuusto hyväksyi palvelustrategian – Polvijärven sotepalveluihin muutoksia tulevaisuudessa

Aluevaltuusto hyväksyi palvelustrategian – Polvijärven sotepalveluihin muutoksia tulevaisuudessa

Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen aluevaltuusto on kokouksessaan 22. kesäkuuta hyväksynyt yksimielisesti esitetyn palvelustrategian ja palveluverkkosuunnitelman.

Tulevaisuudessa Pohjois-Karjalassa on Sote-palvelukeskus Joensuussa Tikkamäellä. Lisäksi laajan palvelun sote-asemat sijaitsevat Nurmeksessa, Lieksassa, Kontiolahdessa, Outokummussa, Ilomantsissa, Liperissä ja Kiteellä.

Laajan palvelun asemat toteuttavat liikkuvia palveluita laajojen palveluiden ulkopuolelle jääneisiin taajamiin ja kuntiin.

Asiakkaiden palvelutarvetta vastaavat liikkuvat lähipalvelut järjestetään kiinteissä toimipaikoissa Heinävedellä, Juuassa, Polvijärvellä, Rääkkylässä ja Tohmajärvellä.

Lisäksi liikkuvat lähipalvelut järjestetään pohjaesityksen mukaisesti tarkoituksenmukaisissa tiloissa ja toimintamalleilla Ahmovaarassa, Enossa, Hammaslahdella, Kesälahdella, Kiihtelysvaarassa, Koverossa, Lehmossa, Tuupovaarassa, Valtimolla ja Viinijärvellä.

Eli Polvijärven terveysasemalla järjestetään jatkossa palvelutarvetta vastaavaa terveyspalvelua liikkuvan lähipalvelun kautta. Mitä tämä Polvijärvellä käytännössä tarkoittaa selviää sitten, kun palvelustrategian ja palveluverkkosuunnitelma toteuttamisesta laaditaan tarkempi toimeenpano-ohjelma.

Palvelustrategian toimeenpanon suunnittelu tapahtuu tämän syksyn aikana. Käytännössä toimeenpano tapahtuu vaiheittain ensi vuoden alusta alkaen.

 

 

Lisätietoja:

Heikki Hallikainen

Kunnanjohtaja

040 104 6001

heikki.hallikainen@polvijarvi.fi

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

Sivu arviointi ja palaute