Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Ehdota vuoden 2019 kulttuuri-, urheilu- ja vapaaehtoistyön palkinnon saajia 29.11. mennessä

Ehdota vuoden 2019 kulttuuri-, urheilu- ja vapaaehtoistyön palkinnon saajia 29.11. mennessä

Sivistyslautakunta on palkinnut perinteisesti kuntalaisten sekä paikallisyhdistyksien ja -järjestöjen ehdottamia kulttuurin, liikunnan ja vapaaehtoistyön parissa ansioituneita polvijärveläisiä.

Vuoden 2019 urheilu- sekä kulttuuri- ja vapaaehtoistyön palkintojen saajia voi ehdottaa perjantaihin 29.11.2019 asti ensisijaisesti sähköisesti. Kuntalaiset, yhdistykset ja järjestöt voivat ehdottaa palkinnonsaajia.

Palkittavaa tulee ehdottaa sähköisesti Miunpalveluista löytyvällä lomakkeella osoitteesta www.miunpalvelut.fi/polvijarvi/liikunta-kulttuuri-ja-vapaa-aika.

Palkinnon myöntämiseksi on tärkeää, että kaikkiin lomakkeella pyydettyihin tietoihin on vastattu.

Mahdolliset paperiset, täytetyt ehdotuslomakkeet jätetään määräpäivään mennessä sivistyslautakunnalle osoitteeseen Koulutoimisto, Polvijärventie 4, 83700 Polvijärvi tai sähköpostilla koulutoimisto@polvijarvi.fi.

Polvijärven sivistyslautakunta vahvistaa vuosittaisten kulttuuri-, urheilu- ja vapaaehtoistyön palkintojen saajat 12.12.2019 kokouksessaan.

Palkintoluokat ja palkinnot

Vuonna 2019 on käytössä kaksi palkintoluokkaa: urheilupalkinto ja kulttuuri- ja vapaaehtoistyön palkinto.

Urheilupalkintoja myönnetään yhdeksän erilaista, kulttuuri- ja vapaaehtoistyön palkintoja myönnetään kumpiakin kaksi. Jokaiselle palkinnolle on kirjattu omat palkitsemisperusteensa. Lisäksi kuntalaiset voivat ehdottaa vuoden liikuttajaa 2019.

Palkitut saavat rahapalkinnon sekä erillisen diplomin. Rahapalkinnot ovat suuruudeltaan 50–150 €.

Palkitsemisperusteet ja ehdotuslomakkeet

Tarkemmat palkitsemisperusteet ja ehdotuslomakkeet löytyvät Polvijärven kunnan verkkosivuilta www.polvijarvi.fi/kulttuuri-urheilu-ja-vapaaehtoistyon-palkinnot, Miunpalveluista sekä Polvijärven kunnanvirastolta neuvonnasta (os. Polvijärventie 15).

Lisätietoja

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute