Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Heikki Hallikainen aloitti tiistaina 17.8. Polvijärven kunnanjohtajana

Heikki Hallikainen aloitti tiistaina Polvijärven kunnanjohtajana – talous- ja hallintojohtajan virka tulee hakuun ensi viikolla

Heikki Hallikainen on nyt virallisesti Polvijärven uusi kunnanjohtaja. Kunnanhallitus vahvisti kunnanjohtajan virkavaalin viime maanantain kokouksessaan. Samassa kokouksessa Hallikaiselle myönnettiin ero talous- ja hallintojohtajan virasta.

Hallikaisen ensimmäinen varsinainen työpäivä kunnanjohtajana oli tiistaina 17.8., eli takana on jo muutama päivä uudessa pestissä. Töihin tulo ei ole tällä viikolla jännittänyt:

- Asiathan ovat minulle isolta osin tuttuja jo entuudestaan, joten suurta uuden opettelua ei aloitukseen sisältynyt. Hyvillä mielin olen päässyt kunnanjohtajan työt aloittamaan, hän kertoo.

Polvijärven uusi valtuusto kokoontuu ensimmäisen kerran ensi viikon tiistaina 24.8., ja sen jälkeen alkaa aherrus tuoreiden luottamushenkilöiden kanssa.

- Siitä se syksy alkaa rullaamaan. Nyt ensimmäisenä eteen tulevina isoina asioina ovat ainakin talousarvion teko ja valmistautuminen sote-uudistuksen voimaantuloon vuoden 2023 alusta lukien. Tavoitteenani kunnanjohtajana on tehdä töitä niin, että asiat hoidetaan huolellisesti mutta rennolla otteella, huumoria unohtamatta.

Hallikainen myöntää, että syksy tulee olemaan työntäyteinen. Hän hoitaa kunnanjohtajan tehtävien lisäksi myös talous- ja hallintojohtajan tehtävät siihen saakka, kunnes uusi talous- ja hallintojohtaja aloittaa kunnan palveluksessa. Virka tulee haettavaksi ensi viikolla valtuuston kokouksen jälkeen. Toiveissa on, että virka saadaan täytettyä viimeistään marraskuun alkupuolella.

- Nyt on tarjolla hyvä ja vaativa tehtävä velattomassa kunnassa, jonka asiat ja talous ovat kunnossa.

Työ ei tekemällä lopu, mutta Hallikainen suhtautuu tulevaan levollisin ja luottavaisin mielin. Yksin hänen ei kuitenkaan tarvitse töitä tehdä.

- Kyllähän tekemistä riittää. Isoja asioita on meneillään ja kunnanjohtajan pitää ehtiä paneutua moneen asiaan. Onneksi meillä on täällä osaavat työntekijät ja kunnassa on hyvä yhteishenki. Yhdessähän näitä hommia täällä tehdään, Hallikainen kiteyttää.

Lisätietoja:
Kunnanjohtaja Heikki Hallikainen
heikki.hallikainen@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6101

Kunnanjohtaja Heikki Hallikainen nojaa työpöytää vasten, hänen edessään on kannettava tietokone.

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute