Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Ilmoittautuminen esiopetukseen avoinna 4.2.-28.2.

Ilmoittautuminen esiopetukseen avoinna 4.2.-28.2.

Ilmoittautuminen lukuvuoden 20192020 esiopetukseen on käynnistynyt. Lukuvuoden esiopetukseen ilmoitetaan kaikki vuonna 2013 syntyneet lapset.

Polvijärvellä esiopetusta järjestetään kirkonkylän vapaa-aikatalolla ja Sotkuman päiväkodissa. Lapsen varsinainen esiopetuspaikka määräytyy lähikouluperiaatteen mukaan. Kunta ei ole velvollinen järjestämään koulukyytiä muualle kuin lähikouluperiaatteen mukaan määräytyvälle esiopetusyksikölle.

Hakuaika esiopetukseen on 4. 28.2.2019. Esiopetukseen haetaan omalla hakulomakkeella. Lomakkeet palautetaan täytettynä määräpäivään mennessä Polvijärven koulutoimistoon osoitteeseen:

    Polvijärventie 4
    83700 Polvijärvi

Päätökset esiopetukseen ottamisesta tekee sivistysjohtaja Mirka Nisula, ja ne toimitetaan koteihin huhtikuun aikana.

Esiopetus on velvoittavaa, kuusivuotiaille tarjottavaa maksutonta opetusta. Lapsen huoltaja vastaa siitä, että lapsi osallistuu esiopetukseen. Jos lapsi ei osallistu järjestettyyn esiopetukseen, huoltajan tulee huolehtia, että lapsi saavuttaa esiopetukselle opetussuunnitelman perusteissa asetetut tavoitteet (OPH 2014). Esiopetuksen tavoitteena on edistää lapsen kehitys- ja oppimisedellytyksiä sekä vahvistaa lapsen sosiaalisia taitoja ja tervettä itsetuntoa leikin ja toiminnallisten oppimiskokemusten avulla.

Hakulomake (PDF)

Lisätietoja & hakulomakkeet

Lisätietoja antavat

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Anni Lampinen Viestintäsihteeri 040 104 6004 anni.lampinen@polvijarvi.fi

Viestintä, tiedottaminen, markkinointi, verkkosivujen päivittäminen, johtoryhmän sihteeri

Sivu arviointi ja palaute