Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Joulupolku -tapahtumaa ei järjestetä tänä vuonna Polvijärvellä

Joulupolku -tapahtumaa ei järjestetä tänä vuonna Polvijärvellä

Perinteistä Joulupolku -tapahtumaa ei järjestetä tänä vuonna Polvijärvellä koronavirusepidemian takia. Joulupolkua on yleensä järjestetty marraskuun lopulla, ja tapahtumassa on kierretty Polvijärveä ristiin rastiin jouluisen rastiradan opastamana.

Vapaa-aikakoordinaattori Sirpa Halosesta on harmi, ettei tapahtumaa tällä kertaa järjestetä. Hänestä päätös jättää Joulupolku tänä vuonna väliin on kuitenkin vastuullinen ratkaisu, jolla halutaan taata polvijärveläisten turvallisuus:

- Vaikka epidemiatilanne on ollut Pohjois-Karjalassa nyt vakaa, emme halua ottaa riskiä tartuntojen leviämiseen. Joulupolulla on kuitenkin ollut aikaisempina vuosina satoja kävijöitä, rastit kierrättävät heitä Polvijärven eri paikoissa ja osittain rastit sijaitsevat sisätiloissa. Kävijöissä on aikaisempina vuosina ollut perheiden lisäksi myös riskiryhmiin kuuluvia, kuten isovanhempia ja muita ikäihmisiä.

Vapaa-aikapalvelut on ollut tapahtuman pääjärjestäjätaho, ja mukana järjestelyissä on ollut runsain mitoin yhdistyksiä, yrittäjiä sekä muita polvijärveläisiä toimijoita.

Korona sotki vuoden 2020 tapahtumasuunnitelmia huolella, mutta Halonen on toiveikas tulevan vuoden osalta.

- Pohdimme jo innolla seuraavaa vuotta. Polvijärveläiset kaipaavat vapaa-ajantekemistä ja erilaisia tapahtumia, ja totta kai haluamme niitä tarjota, jos vain epidemiatilanne sen sallii. Ajatuksena olisi myös tiivistää yhteistyötä järjestöjen ja muiden paikallistoimijoiden kanssa, sitä kautta voisimme keksiä jotain ihan uutta Polvijärvenkin tapahtumatarjontaan, Halonen visioi.

Lisätietoja:
Vapaa-aikakoordinaattori Sirpa Halonen
sirpa.halonen@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6204

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

Sivu arviointi ja palaute