Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Jouluvalot syttyvät Polvijärven torille joulunavauksessa lauantaina 4.12. klo 11

Jouluvalot syttyvät Polvijärven torille joulunavauksessa lauantaina 4.12. klo 11

Polvijärven kunnan joulunavausta juhlitaan Polvijärven torilla jo muutaman viikon kuluttua. Juhlallisuudet alkavat lauantaina 4.12. klo 11, kun kunnanjohtaja Heikki Hallikainen avaa tapahtuma torilavalta käsin. Hänen tervehdyksensä jälkeen upouudet jouluvalot syttyvät torilla, tuoden joulunajan tunnelmaa kaikkien polvijärveläisten iloksi. Joulunavauksen juontamisesta vastaa Jorma Huttunen.

Joulunavauksessa riittää nähtävää ja tekemistä koko perheelle.  Heti jouluvalojen sytyttämisen jälkeen vanhus- ja vammaisneuvoston järjestämä tonttujumppa pistää vipinää torille saapuneiden kinttuihin klo 11.10 alkaen. Polvijärven 4H ja MetKa-hanke järjestävät klo 11–14 välillä Tonttujen jäljillä -joulusuunnistuksen, joka kierrättää suunnistajia eri puolilla tapahtuma-aluetta.

Luvassa on myös lennokas sirkusesitys, kun Sirkus Supiainen saapuu esittämään Citroën Jumper -esityksensä klo 12–12.30. Elävästä musiikista päästään nauttimaan pitkän tauon jälkeen muusikko Pate Frimanin noustessa esiintymään torilavalle klo 11.30 sekä klo 13.

Koko joulunavauksen ajan klo 11–14 voi tehdä ostoksia joulutorilla, ihailla torilavalle rakennettua joulukuvaelmaa tai hörppiä Polvijärven kunnan tarjoamaa kuumaa glögiä. MTK Polvijärvi tarjoaa myös joulupuuroa 400 ensimmäiselle kävijälle. Polvijärven kirjasto sekä esinemuseo ovat myös avoinna joulunavauksen ajan.

Ja eihän se ole joulunavaus eikä mikään ilman erästä tiettyä punanuttua – joulupukkikin saapuu joulunavaukseen torilla ja on isojen sekä pienten ystäviensä tavattavissa koko tapahtuman ajan.

Tapahtuman järjestää Polvijärven kunta yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa. Joulunavaustapahtuma järjestetään koronatilanne huomioiden. Järjestäjät seuraavat epidemiatilannetta tiiviisti ja huolehtivat tapahtuman terveysturvallisesta järjestämisestä.

Lisätietoja:
Maaseutuasiamies Teuvo Mutanen
teuvo.mutanen@liperi.fi
Puh. 040 104 6107

Toripaikkavaraukset:
Tekninen asiantuntija Tommi Hopponen
tommi.hopponen@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6319

Kuvituskuva, jossa lukee Polvijärven joulunavaus Polvijärven torilla lauantaina 4.12. klo 11-14.

Pohjois-Karjalan tapahtumakalenteri

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

Sivu arviointi ja palaute