Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Kyselymme kertoi: Polvijärvi-päivissä on parasta tunnelma sekä tuttujen tapaaminen

Kyselymme kertoi: Polvijärvi-päivissä on parasta tunnelma sekä tuttujen tapaaminen

Vuoden 2022 Polvijärvi-päiviä koskeva palautekysely toteutettiin syyskuussa 2022. Kyselyyn saattoi vastata joko paperilomakkeen tai sähköisen kyselylomakkeen täyttämällä. Paperisia kyselylomakkeita oli täytettävänä Polvijärven kirjastossa, Kettusen leipomossa sekä kunnanvirastolla. Muistia virkistämään kirjastoon oli koottu näyttely Polvijärvi-päiviltä otetuista valokuvista, Kettusen leipomolla oli puolestaan esillä valokuva-albumi, johon niin ikään oli koottu valokuvia tapahtumasta.

Kyselyyn vastasi kaikkiaan 49 ihmistä.

Kyselyyn saattoi vastata nimettömästi. Vastaajia pyydettiin kertomaan nimensä, mikäli mieli osallistua Polvijärvi-paidan arvontaan. Paita-arvonnassa onnetar suosi polvijärveläistä Asta Savolaista.

Mitä kysyimme?

Kyselyssä oli viisi kysymystä:

  • Miten onnistunut tapahtuma Polvijärvi-päivät mielestäsi oli? Arvostele asteikolla 1-5, jossa 1 on huonoin ja 5 paras mahdollinen arvosana.
  • Mikä Polvijärvi-päivissä oli parasta?
  • Mikä Polvijärvi-päivillä pitäisi tehdä toisin? Minkä voisi tehdä paremmin?
  • Kenet esiintyjän haluaisit nähdä ja kuulla Polvijärvi-päivillä 2023?
  • Kerro ehdotuksesi tapahtuman kehittämiseksi.

Mitä vastasitte?

Polvijärvi-päivistä annetut arvosanat jakaantuivat seuraavasti:

  • 1: 4,4% vastauksista
  • 2: 4,4% vastauksista
  • 3: 8,9% vastauksista
  • 4: 68,9% vastauksista
  • 5: 17,8% vastauksista

Vastausten perusteella on perusteltua sanoa, että Polvijärvi-päiviä pidetään onnistuneena tapahtumana. Näin siksi, että 86,7 prosenttia vastanneista antoi tapahtumalle arvosanan 4 tai 5.

Polvijärvi-päivien parasta puolta kysyttäessä lukuisissa vastauksissa korostettiin tapahtuman mukavaa tunnelmaa sekä ihmisten kohtaamisen merkityksellisyyttä. Tästä päätellen Polvijärvi-päivät ovat ennen kaikkea tapahtuma, johon tullaan tapaamaan tuttuja, niin paikkakunnalla asuvia kuin mökkiläisiäkin.

Myös musiikki nousi kiistatta esille positiivisena asiana – sekä Jesse Kaikuranta että Jarkko Martikainen & Luotetut miehet saivat suitsutusta osakseen.

Maalaistori eläimineen keräsi sekin kiitosta.

Kehittämisen paikkoina kyselyyn vastanneet mainitsivat ohjelman: ohjelmatarjontaa toivottiin lisää, eivätkä tapahtuman esiintyjätkään kaikkia miellyttäneet. Parantamisen varaa nähtiin myös äänentoistossa, tapahtuman markkinoinnissa sekä torialueen toimivuudessa tapahtuma-alueena.

Vastaajat toivoivat, että jatkossa Polvijärvi-päiviä sävyttäisivät muun muassa kisailut, olutteltta ja huutokauppa – nousipa esille myös toive Polvijärventien sulkemisesta tapahtuman ajaksi.

Entä kenet esiintyjän kyselyyn vastanneet tahtoisivat ensi kesän Polvijärvi-päivillä nähdä ja kuulla? Ehdotuksia sateli todella runsaasti ja tässä on niistä vain muutamia: Saija Tuupanen, Kake Randelin, Juha Tapio, Matti ja Teppo, Ilja Teppo, Samuli Putro, Netta Skog… Jäikö joku sanomatta?! Toiveita on lupa esittää jatkossakin!

 

Lisätietoja:

Viestintäsuunnittelija Hanna-Leena Kunttu
hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6004

Yleisöä Polvijärvi-päivillä kesällä 2022

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute