Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Nuorisovaltuuston rokkitapahtuma perutaan – Jukka Pojan konsertti pidetään 11.9. livestreamina

Nuorisovaltuuston rokkitapahtuma perutaan – Jukka Pojan konsertti pidetään 11.9. livestreamina harrastusviikon yhteydessä


Polvijärvellä nuorisovaltuuston suunnittelema PoltsiRokki -musiikkitapahtuma perutaan. PoltsiRokki piti järjestää Polvijärven torilla 18. päivä syyskuuta.

Nuorisvaltuusto on seurannut koronavirustilanteen kehittymistä kesän mittaa. Tartuntojen ja altistumisten lisääntyminen viime aikoina eri puolella Suomea vaikutti siihen, että nuoret päättivät lopulta perua yleisötapahtuman kokonaan.

Alun perin Kesärokin nimellä kulkenut tapahtuma piti järjestää 17. kesäkuuta. Kevään koronavirustilanteen vuoksi tapahtuma siirrettiin jo kertaalleen syyskuulle.

Tapahtuman peruminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että rokkiin buukatun Jukka Pojan konsertti peruuntuu – artisti vetää kyllä konsertin, mutta viikkoa suunniteltua aiemmin ja turvallisesti livestreamin välityksellä perjantaina 11.9. klo 20. Konsertti tulee näin osaksi maanantaina 7.9. alkavaa harrastusviikkoa, jolloin nuorille esitellään Polvijärven harrastusmahdollisuuksia.

- Onhan tapahtuman peruminen totta kai harmi, mutta koronan takia on turvallisempaa järjestää konsertti streamina. Ei ole niin suurta tartuntariskiä, ja ihan yhtä lailla saamme kaikki kuulla striiminäkin hyvää musiikkia, toteaa Polvijärven nuorisovaltuuston puheenjohtaja Inka Mustonen.

Konsertin livestriimiin pääsee osallistumaan omalla koodilla, joita saa nuoriso-ohjaaja Päivi Hyytiäiseltä. Koodeja on 30 kappaletta, ja ne on ensisijaisesti tarkoitettu nuorille. Yhdellä koodilla tosin useampikin voi katsella streamia yhtä aikaa samalla laitteella.

- Esimerkiksi perheet ja kaveriporukat voivat ottaa itselleen koodin ja viettää mukavaa konsertti-iltaa yhdessä, Hyytiäinen lisää.

Koodeja voi varata Hyytiäiseltä WhatsAppin välityksellä numerosta 040 104 6208.

Lisätietoja:

Nuoriso-ohjaaja Päivi Hyytiäinen
Puh. 040 104 6208
paivi.hyytiainen@polvijarvi.fi

Polvijärven nuorisovaltuuston puheenjohtaja Inka Mustonen
Puh. 044 978 5850

Kuvassa artisti Jukka Poika

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Anni Lampinen Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 anni.lampinen@polvijarvi.fi

Viestintä, markkinointi, verkkosivut, johtoryhmän sihteeri

Sivu arviointi ja palaute