Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Perinteinen Joulupolku ja Vaparin avajaiset yhdistyvät Polvijärvellä Talvikarnevaaliksi 30.11.

Perinteinen Joulupolku ja Vaparin avajaiset yhdistyvät Polvijärvellä Talvikarnevaaliksi 30.11.

Lauantaina 30. marraskuuta Polvijärven kirkonkylä täyttyy talvisesta tekemisestä ja toiminnasta Talvikarnevaali-tapahtuman myötä.

Talvikarnevaali yhdistää kaksi erillistä juhlan aihetta: perinteisen Joulupolku -tapahtuman, jossa lapset sekä aikuiset pääsevät seikkailemaan ympäri kirkonkylää jouluisten rastiratojen merkeissä, sekä vapaa-aikatalo Vaparin odotetut avajaisjuhlallisuudet.

- Halusimme yhdistää nämä kaksi tapahtumaa yhdeksi isommaksi talvitapahtumaksi, jossa on jokaiselle jotakin mukavaa tekemistä, näkemistä ja koettavaa. Talvikarnevaali toteutetaan yhteistyössä paikallisten järjestöjen ja toimijoiden kanssa, ilman heitä emme pystyisi luomaan näin monipuolista tapahtumakokonaisuutta, kertoo nuorisoohjaaja Päivi Hyytiäinen.

Perinteinen Joulupolku alkaa klo 11 Polvijärven torilla yhteisellä tonttujumpalla ja rastikarttojen jaolla. Eri puolilla kirkonkylää sijaitsevia rasteja voi kiertää klo 14.30 asti. Rastien sisällöt pidetään visusti salassa aina karttojen jakoon asti, jotta seikkailumieli säilyy, Hyytiäinen muistuttaa

Viimevuotiseen tapaan Joulupolulla voi osallistua myös suureen tonttujahtiin. Rasteja kiertävien tulee etsiä polun varrella piilottelevat tontut ja ratkaista niiden avulla sana-arvoitus. Arvoituksen ratkaisseet voivat osallistua jouluisien yllätyspakettien arvontaan palauttamalla täytetyn arvontalipukkeen Vaparille klo 14.45 mennessä. Arvonta suoritetaan klo 14.50 Vaparin aulassa.

Vapaa-aikatalo Vaparin viralliset avajaiset alkavat Joulupolun jälkeen klo 15. Vapari peruskorjattiin lattiasta kattoon vuoden 2018 aikana, ja uudistunut monitoimitalo otettiin käyttöön jo viime kevättalven aikana. Nyt on tullut viimein aika juhlistaa monitoimitaloa virallisilla avajaisilla.

- Vaparilla on päivän aikana runsaasti kaikenlaista toimintaa eri puolilla taloa. Samalla kun kävijät pääsevät vapaasti kiertelemään talon jokaisessa kolkassa, me pääsemme myös kunnolla esittelemään, miten hieno monitoimitalo meillä täällä nyt onkaan käytössä. Jos talosta haluaa saada hyvän kokonaiskuvan, niin juuri tänä lauantaina kannattaa ehdottomasti piipahtaa Vaparilla tutustumassa sen eri osioihin, Hyytiäinen kannustaa.

Avajaisten ohjelmallinen osuus alkaa klo 15 Vaparin liikuntasalissa. Ohjelmassa on muun muassa puheita, tanssiesityksiä, koulujen valmistelemia esityksiä sekä runonlausuntaa ja yhteislaulua.

Lisätietoja Talvikarnevaalista ja sen aikataulusta saa Päivi Hyytiäiseltä, Polvijärven kunnan sosiaalisesta mediasta sekä tapahtuman omilta verkkosivuilta www.polvijarvi.fi/talvikarnevaali.

Lue lisää & tutustu aikatauluun:

Lisätietoja:

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute