Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Polvijärven kirjasto aukeaa maanantaina 1.6. asiakkaille

Polvijärven kirjasto aukeaa maanantaina 1.6. asiakkaille

Polvijärven kirjasto avataan maanantaina 1.6. tavalliseen tapaan asiakkaille, kuitenkin huomioiden turvavälit, hygieniaohjeet ja muun turvallisuuden AVI:n ohjeiden mukaisesti.

Seutukirjaston kaikissa toimipisteissä päivän ensimmäinen aukiolotunti on varattu ns. riskiryhmäläisten asiointitunniksi korona-tilanteen vuoksi.

Polvijärven kesäaukioloajat 1.6.15.8.:

  • Maanantai klo 1015
  • Tiistai klo 1018
  • Keskiviikko klo 1015
  • Torstai klo 1018
  • Perjantai klo 1015

Lehtisali avautuu joka päivä klo 9.

Kirjastoissa ei toistaiseksi järjestetä tapahtumia ja varattavat tilat ovat pois käytöstä. Myös asiakaskäyttöön varattuja istumapaikkoja ja tietokoneita on Vaara-kirjastojen kirjastoissa vähennetty.

Kirjasto suosittelee mahdollisimman pikaista asiointia myös jatkossa, mutta kirjastossa vietettävää aikaa ei enää erikseen rajoiteta. Nopea asiointi takaa kaikille yhtäläisen mahdollisuuden käyttää kirjaston palveluita.

Asiakkaiden tulee pitää riittävää turvaväliä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Lisäksi kirjastossa käydessä tulee noudattaa hyvää käsi- ja yskimishygieniaa: kädet kannattaa pestä huolellisesti ennen ja jälkeen kirjastokäynnin, minkä lisäksi kirjastosta löytyy asiakkaiden käyttöön käsidesiä. Lainaus- ja palautusautomaatteja sekä muita kosketuspintoja puhdistetaan tehostetusti.

Kirjastoon ei ole syytä tulla sairaana. Kiireellisissä asioissa voit ottaa yhteyttä omaan kirjastoosi puhelimitse tai sähköpostilla.

Riskiryhmille suositellaan asiointia aina päivän ensimmäisen aukiolotunnin aikana. Muiden asiakkaiden toivotaan huomioivan tämän ja hoitamaan oman asiointinsa myöhemmin päivän aikana, jos se suinkin on mahdollista.

Myös kirjastoautot palaavat reiteilleen 1.6. alkaen. Autojen asiakasmäärää on rajattu: sisälle pääsee vain neljä asiakasta samaan aikaan. Etenkin kirjastoautossa on siis toivottavaa asioida ripeästi, jotta kaikki halukkaat pääsisivät autoon omalla pysäkillään.

Koska omatoimikirjastoissa ei voida taata riittävää siivousta ja turvallisuutta, omatoimikirjastot ovat toistaiseksi pois käytöstä.

Maksuja on mahdollista maksaa kirjastossa kesäkuun alusta alkaen. Asiakkaiden toivotaan suosivan ensisijaisesti kortti- ja lähimaksua. Kertyneitä maksuja voi maksaa myös verkkokirjastossa osoitteessa https://vaara.finna.fi.

Kuvituskuva, jossa tyttö pitää sylissään kirjapinoa.

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute