Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Polvijärven tontit löytyvät nyt verkosta – etsi sopiva asuinpaikka tonttihausta, tutustu sijaintiin ja lähiympäristöön karttapalvelusta

Polvijärven tontit löytyvät nyt verkosta – etsi sopiva asuinpaikka tonttihausta, tutustu sijaintiin ja lähiympäristöön karttapalvelusta

Polvijärven kunnan myytäviin tontteihin tutustuminen on tehty entistä helpommaksi –omakotitalotontit löytyvät vastedes kunnan verkkosivuilta omalta tonttihakusivultaan.

Tonttihaku löytyy osoitteesta www.polvijarvi.fi/tonttihaku. Sopivaa tonttia voi hakea esimerkiksi asuinalueen, osoitteen, tontin koon ja myyntihinnan mukaan.

Kunnan myytäviä tontteja on tällä hetkellä saatavilla Horsmanahosta, Hukkalasta, Kinahmosta, kirkonkylältä, Kuorevaarasta, Martonvaarasta, Ruvaslahdelta ja Sotkumasta. Näihin asuinalueisiin voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.polvijarvi.fi/tontit-ja-alueet.

Mahdollisen tulevan kotipaikan lähiympäristöön voi myös tutustua juuri käyttöönotetussa InfoGIS-karttapalvelussa osoitteessa www.infogis.fi/polvijarvi/. Jokaisen tontin kohdalta löytyy linkki karttapalveluun, josta näkee missä tontti tarkalleen sijaitsee sekä esimerkiksi millaisia palveluita tai ulkoilupaikkoja sen läheltä löytyy. Karttapalvelussa voi myös jättää suoraan tiedustelupyynnön tai alustavan varauksen kiinnostavasta tontista.

Sähköisen tonttihaun ja karttapalvelun käyttöönotto on selkeä parannus entiseen, kommentoi tekninen johtaja Ari Soikkeli.

- Erityisesti näin korona-aikana verkkopalveluiden käyttö on lisääntynyt, joten on vain luonnollista, että mekin kehitämme omia palveluitamme nykyajan tarpeisiin sopiviksi.

- Kaikki tarpeellinen ensikäden tieto löytyy nyt kätevästi verkosta – ostajat voivat tutustua kiinnostaviin tontteihin näppärästi omalta kotisohvalta käsin ja harkita rauhassa, löytyisikö uuden kodin paikka meiltä Polvijärveltä. Yhteydenottoja tietysti toivomme, niin voimme kertoa tonteista lisää ja vastata mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Saa siis soittaa tai laittaa sähköpostia, me autamme kyllä, Soikkeli kannustaa.

Tonttihaku ja karttapalvelu ovat yksi edistysaskel, joilla Polvijärveä tuodaan esiin potentiaalisena asuinpaikkana, mutta se ei yksin riitä. Sähköiset palvelut ovatkin olennainen osa piakkoin alkavaa kuntamarkkinointikampanjaa.

- Tarkoituksena on tässä kevään aikana päräyttää Polvijärvi näkyvästi ihmisten tietoisuuteen mahdollisena uutena kotikuntana. Kampanjan osasia viimeistellään parasta aikaa, ja pian päästään tositoimiin, viestintäsihteeri Anni Lampinen paljastaa.

Lisätietoja:
Tekninen johtaja Ari Soikkeli
ari.soikkeli@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6307

Viestintäsihteeri Anni Lampinen
anni.lampinen@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6004

Perhe leikkimässä omakotitalon lattialla legoilla. Kuvassa nainen, mies ja kaksi pientä lasta, toinen on taapero ja toinen pieni vauva.

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute