Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Polvijärventien remontti on valmis

Polvijärventien remontti on valmis

Polvijärventien remontti on nyt kokonaan valmis. Koko Polvijärventie on asvaltoitu Haavikontien alusta Polvijärventien loppuun, minkä lisäksi Kuorevaarantietä asvaltoitiin vähän matkaa. Niin ajokaistat, kun kävely- ja pyörätiet kuuluivat remontin piiriin. Lisäksi Yhdystieltä remontissa kunnostettiin jalkakäytävä.

Kävely- ja pyöräteiden reunakivetystä korotettiin liukuvalulla. Remontissa uudistettiin Polvijärventien hidastetöyssyjä.

Kevyen liikenteen väyliä siirrettiin remontissa kauemmaksi ajoväylästä. Muutos tehtiin turvallisuuden vuoksi, jotta ajoneuvot eivät ajaisi niin läheltä kävelijöitä ja pyöräilijöitä.

Polvijärventien remontti ei aiheuttanut ongelmia liikenteessä, sillä toinen ajokaista oli käytössä remontin ajan. Ainoastaan Yhdystien risteystä tehdessä liikenne pysäytettiin pariksi tunniksi. Sen ajan ajoneuvot ohjattiin kulkemaan Turvalantien tai Haavikontien kautta.

Polvijärventien remontista vastasi ELY-keskus. Samanaikaisesti remontoitiin myös Turvalantie ja Välitie, joiden kunnostaminen oli ajankohtaista. Turvalantien ja Välitien remontin kunnostuksesta vastasi Polvijärven kunta.

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute