Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Polvijärventien remontti vaikuttaa Polvijärvi-päivien liikennejärjestelyihin – myös keskustan linja-autopysäkki siirtyy päivien ajaksi

Polvijärventien remontti vaikuttaa Polvijärvi-päivien liikennejärjestelyihin – myös keskustan linja-autopysäkki siirtyy päivien ajaksi

Polvijärventien meneillään olevat kunnostustyöt vaikuttavat Polvijärven keskustan liikennejärjestelyihin kuluvina viikkoina. Erityisesti 19.–20.7. torialueella ja keskustassa vietettäville Polvijärvi-päiville saapuvien on hyvä huomioida, että keskusraitilla autolla liikkuminen voi olla tavallista haastavampaa.

Remontin myötä Polvijärventien asvalttipinta jyrsitään pois ja tie asvaltoidaan uudelleen. Jyrsintää ja asvaltointia tehdään 15.7. alkavalla viikolla, ja töitä tehdään maanantaista perjantaihin. Polvijärventietä pääsee kulkemaan autolla koko ajan, mutta autoilijoiden on hyvä huomioida, että jyrsitty asvaltti vaikuttaa tien kuntoon, ja ajokaistat saattavat olla rajoitetusti käytössä. Perjantai-iltana ja viikonloppuna ei tietöitä keskustassa tehdä.

Polvijärvi-päiville tulevia suositellaan jättämään autonsa vapaa-aikatalo Vaparin pysäköintialueelle sekä vanhan kunnantalon takaiselle pysäköintialueelle. Molemmilla alueilla on myös järjestetty liikenteenohjausta. Autoja voi parkkeerata myös muille laillisille pysäköintialueille Polvijärven keskustassa.

Koulukeskuksen pysäköintialue ei ole Polvijärvi-päivien aikaan pysäköintikäytössä, sillä alueella on raskaiden työkoneiden näyttely.

Myös Polvijärven keskustan linja-autopysäkin paikka vaihtuu Polvijärvi-päivien ajaksi. Pysäkki siirtyy omalta paikaltaan kirjaston takaa Polvijärventiellä olevalle linja-autopysäkille perjantaina 19.7. Pysäkki palaa normaalille paikalleen heti Polvijärvi-päivien jälkeen. Väliaikainen linja-autopysäkki merkitään Polvijärventiellä opasteella.

Lisätietoja

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute