Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Polvijärvi-päivät ylsivät tavoitteisiinsa – kävijäpalautetta kartoitetaan palautekyselyllä

Vuoden 2019 Polvijärvi-päivillä saavutettiin kaikki asetetut tavoitteet – kävijäpalautetta kartoitetaan vielä palautekyselyllä

Viime viikolla vietetyt Polvijärvi-päivät olivat erittäin onnistuneet monella mittarilla. Kävijöitä riitti niin kylä- kuin toritapahtumissa, tapahtumajärjestelyt sujuivat mutkattomasti ja päivien aikana virinnyt tapahtumahenki oli hyvin myönteinen sekä leppoisa.

Tapahtumajärjestäjien mukaan kaikkiin ennakolta tapahtumalle asetettuihin tavoitteisiin yllettiin kirkkaasti.

Yksi tavoitteistamme oli saada Polvijärvelle entuudestaan uusia kävijöitä, ja tässä onnistuimme: erityisesti lauantain toripäivä veti runsaasti väkeä tapahtumaalueelle, ja jutusteluiden perusteella kävijöitä oli tullut muualtakin Suomesta, kuten esimerkiksi Turusta, Oulusta ja Tampereelta. Osa näistä kävijöistä oli ollut kesälomalaisia, jotka päättivät pistäytyä ohi kulkiessaan Polvijärvi-päiville. Tämä oli meistä erittäin positiivista, kommentoi tapahtumatyöryhmän jäsen Teuvo Mutanen.

Tapahtumakävijöitä riitti 16.–21.7. kestäneiden päivien aikana runsaasti. Viikolla järjestetyissä kylätapahtumissa vieraili satoja ihmisiä, ja perjantain sekä lauantain toritapahtumissa kävijämäärän arvioidaan kohoavan toiselle tuhannelle.

Pelkästään lauantaina arvioimme kävijöitä olleen noin 1200, perjantain iltatorilla kävijämäärä oli vesisateesta johtuen vähäisempi, Mutanen lisää.

Kunnanjohtaja Jari Tuononen kehuu myös tapahtumajärjestelyitä onnistuneiksi sekä kiittää erityisesti lukuisia yhteistyö- ja vapaaehtoistahoja:

Ilman yhdistyksiä, yrityksiä ja muita yhteistyökumppaneita emme olisi saaneet aikaiseksi yhtä onnistunutta kesätapahtumaa, vapaaehtoisista talkoolaisista puhumattakaan. Kaikille heille kuuluu iso kiitos siitä, että Polvijärvipäivät onnistuivat tänä vuonna näin erinomaisesti.

Toritapahtumissa kerättiin viikonlopun aikana yleisöpalautetta kirjallisesti sekä suullisesta, ja saatu palaute on ollut erittäin myönteistä. Kehitys- ja parannusehdotuksiakin on tullut, ja niitä kaivataan myös lisää ensi vuoden tapahtumaa silmällä pitäen.

Meillä on esimerkiksi avoinna sähköinen palautekysely, johon voi anonyyminä jättää palautetta Polvijärvipäivistä. Palautetta voi myös antaa suoraan minulle esimerkiksi puhelimitse, Mutanen kertoo.

Sähköinen palautekysely löytyy osoitteesta https://link.webropolsurveys.com/S/DB585502BB86E412. Kysely on avoinna kaksi viikkoa tiistaihin 6.8. asti.

Vastaa sähköiseen palautekyselyyn!

Lisätietoja:

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Anni Lampinen Viestintäsihteeri 040 104 6004 anni.lampinen@polvijarvi.fi

Viestintä, tiedottaminen, markkinointi, verkkosivujen päivittäminen, johtoryhmän sihteeri

Sivu arviointi ja palaute