Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Polvijärvi-päivien suunnittelu- ja tiedotustilaisuus 11.6.

Polvijärvi-päivien suunnittelu- ja tiedotustilaisuus 11.6.

 

Vuoden 2019 Polvijärvi-päivät lähestyvät kovaa vauhtia. Kunnan lisäksi erilaisilla yhdistyksillä ja yrityksillä on suuri rooli tapahtuman onnistumisessa. Polvijärvi-päivistä järjestetäänkin avoin suunnittelu- ja tiedotustilaisuus kesäkuun alussa, jotta mahdollisimman moni pääsisi osallistumaan tapahtuman ideointiin.

Tilaisuus järjestetään tiistaina 11.6. klo 18.30 Polvijärven koulukeskuksen B-talon auditoriossa (Polvijärventie 6).  Klo 18 alkaen tarjolla kahvia. 

Vuoden 2019 Polvijärvi-päivien tapahtumatyöryhmä on paikalla kertomassa, mitä Polvijärvi-päiville on tähän mennessä suunniteltu. Tilaisuudessa käydään läpi tapahtuman käytännön järjestelyjä, ohjelmaa ja aikatauluja.

Tämän lisäksi osallistujilla on mahdollisuus kertoa oma mielipiteensä siitä, miten tapahtumaa voisi entuudestaan kehittää. Yhdistys- ja yritystoimijat voivat pohtia, kuinka he voisivat monipuolistaa Polvijärvi-päiviä. Tämän lisäksi tilaisuudessa on mahdollisuus keskustella Polvijärvi-päivien käytännön järjestelyistä ja muista tapahtumaan liittyvistä aiheista.   

Tervetuloa!

Lisätietoja

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute