Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Polvijärvi-päiviin on aikaa enää kaksi viikkoa – Monipuolisuudessa tapahtuma hakee vertaistaan

Polvijärvi-päiviin on aikaa enää kaksi viikkoa – Monipuolisuudessa tapahtuma hakee vertaistaan

Polvijärven kesän suurin tapahtuma, Polvijärvi-päivät järjestetään 22.-23. heinäkuuta. Tapahtumapaikkana on Polvijärven tori ja sen lähitienoot kirjastoa, koulualuetta ja pumptrack-rataa myöten.

Kaksipäiväinen toritapahtuma alkaa perjantaina 22.7. kello 12 kunnanjohtaja Heikki Hallikaisen avajaispuheen siivittämänä. Iltapäivän aikana torilavan ohjelmassa on lisäksi kello 13 alkava iskelmäkirkko sekä Jesse Kaikurannan konsertti, jonka ensimmäiset tahdit kajahtavat ilmoille kello 17.

Lauantaina torilavan ohjelma alkaa kello 10, kun joensuulainen lastenmuusikko Ville Karttunen nousee estradille viihdyttämään perheiden pienimpiä. Kello 12 esiintymisvuoron saa sirkustaiteilija ja jongleeraaja Miika Nuutinen. Päivä huipentuu kello 13.30 alkavaan, Jarkko Martikainen & Luotetut miehet -kokoonpanon tähdittämään konserttiin.

Polvijärvi-päivien ajan tapahtuma-alueella on runsaasti nähtävää ja koettavaa. Lasten riemuksi alueella on kolme pomppulinnaa. Kulttuurin ystävien iloksi koulun ruokalassa on kuvataidenäyttely ja esinemuseossa avoimet ovet.

Yksi tapahtuman erikoisuuksista on maalaistori, joka nousee kirjaston takana sijaitsevalle nurmialueelle, aivan torin tuntumaan. Työnäytöksissä tehdään tutuksi päreen höyläyksen, heinän seivästyksen ja pistoaidan teon kaltaisia perinnetaitoja. Alueella voi tutustua myös pieneläimiin, testata tietämystään vanhojen esineiden tunnistamisen saralla sekä kuunnella ja kertoa tarinoita kyliltä ja menneiltä vuosilta.

Lauantaina koulun lähiliikuntapaikalla järjestetään yleisurheilukilpailut ja pumptrack-radalla kisailua pilke silmäkulmassa. Paloasemalla voi puolestaan testata taitojaan alkusammutusrasteilla.

Markkinameiningistäkin Polvijärvi-päivät on tehty: tähän mennessä tapahtumaan on ilmoittautunut yli 40 näytteilleasettajaa.

 

Polvijärvi-päivien aikataulu

Polvijärvi-päivät, kuva vuodelta 2018

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute