Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Sotkuman maakuntapäivän tapahtumaa vietettiin aurinkoisessa säässä

Sotkuman maakuntapäivän tapahtumaa vietettiin aurinkoisessa säässä

Sotkumassa järjestettiin lauantaina 12.8. maakuntapäivän tapahtuma. Iltapäivän aikana oli mahdollisuus viettää aikaa Sotkuman koululla liikunnallisten aktiviteettien merkeissä. Tutustuttavana ja kokeiltavana oli erilaisia liikuntalajeja sekä hyvinvointipisteitä. Paikalla oli myös muun muassa arpajaiset, kahvio ja muutamia myyjiä. Päivän kruunasi latotanssit Siimestössä, missä esiintyi Jouni Laasonen & Oscu.

Koulun ympäristössä arvioidaan käyneen noin 550 kävijää. Illan tansseissa 80 kävijää. Tapahtuman järjestelyistä vastanneet Sotkuman kyläyhdistys ry ja Polvijärven kunta kiittävät lukuisia mukana olleita yhteistyötahoja.

- Tapahtumasta jäi mieleen kaikkineen positiivinen tunnelma ja ihmisten iloisuus. Sää todella suosi meitä. Se on ulkotapahtumille merkittävä tekijä. Ihmiset lähtivät liikkeelle hienoon kesäpäivään, iloitsee tapahtuman järjestämiseen osallistunut vapaa-aikakoordinaattori Sirpa Halonen.

- Iloitsen ihmisten talkoohengestä ja esimerkiksi Sotkuman päiväkodin kanssa tehdystä yhteistyöstä tapahtumassa. Päiväkoti järjesti toimintapisteitä ja laulatti lapsia tapahtumassa, kiittää Sotkuman kyläyhdistyksen puheenjohtaja Mari Vauhkonen.

Tapahtumassa kukitettiin kyläyhdistyksen toimesta vuoden sotkumalaiseksi valittu Arttu Leppänen. Leppänen on aktiivisena kyläläisenä ollut ideoimassa ja toteuttamassa useita sotkumalaisia ilahduttaneita hankkeita.

Sotkuman kylällä on monipuoliset valmiit puitteet liikunnan harrastamiseen. Muun muassa ulkoilureitit, frisbeegolfrata, uimaranta ja grillikodat ovat kuntalaisten hyödynnettävissä. Maakuntatapahtuman puitteissa näille kaikille oli käyttöä ja ennen kaikkea voitiin tarjota tietoa kunnan lukuisista liikuntaharrastuksista.

 

Tapahtuman kuvista on tehty koostevideo kunnan YouTube-kanavalle: Katso tästä

 

Lisätietoja:

Sirpa Halonen

Vapaa-aikakoordinaattori

040 104 6204

sirpa.halonen@polvijarvi.fi

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute