Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Tarvitsetko apua sähköisten laitteiden käytössä? Työhönvalmentajat jalkautuvat neuvontakiertueelle eri puolille Polvijärveä

Tarvitsetko apua sähköisten laitteiden käytössä? Työhönvalmentajat jalkautuvat neuvontakiertueelle eri puolille Polvijärveä

Hämmentääkö tukihakemusten tekeminen ja kyllästyttääkö paperisota? Tuntuuko puhelinpalvelussa jonottaminen kestävän ikuisuuden? Omistatko älypuhelimen tai tabletin, mutta et osaa käyttää sitä – ja asioiden hoitaminen sähköisesti tyssää siihen? Nyt tällaisiin pulmiin on tarjolla apua ihan kotikulmilla.

Polvijärven kunnassa ahkeroivat työhönvalmentajat Anna Leminen ja Minna Tukiainen jalkautuvat helmi-maaliskuussa Polvijärven kyläkeskuksiin neuvomaan sähköisten laitteiden ja palvelujen käytössä. Kiertue alkaa maanantaina 20. helmikuuta, jolloin neuvontaa on tarjolla Polvijärven kirkonkylällä, työllisyyspalveluiden tiloissa (Polvijärventie 22) kello 9-11 välisenä aikana sekä Ruvaspirtillä Ruvaslahdella (Noisniementie 3) kello 13-15 välisenä aikana. Maanantaina 27. helmikuuta digineuvontaa on saatavilla Kosilkassa Kuorevaarassa (Kuorevaarantie 82) kello 9-11 välisenä aikana ja Honkapirtillä Kinahmossa (Kinahmontie 74) kello 13-15 välisenä aikana. Torstaina 2. maaliskuuta neuvontatilaisuus järjestetään Polvijärven kirkonkylällä, työllisyyspalveluiden tiloissa (Polvijärventie 22) kello 13-15 välisenä aikana.

Digineuvonta on maksutonta, ja osallistujille tarjotaan pullakahvit. Halutessaan neuvontatilaisuuteen voi ottaa oman laitteensa mukaan – tällöin on mahdollista saada varsin konkreettista apua digipulmiinsa.

Kiertue on osa SoTyDigi-hanketta. Sosiaali- ja työllisyysalan digipalvelut ja etäohjaus pitkien välimatkojen maakunnassa (SoTyDigi) -hankkeessa parannetaan sosiaali- ja työllisyyspalveluiden asiakkaiden digitaitoja Pohjois-Karjalassa. Tavoitteena on lisätä myös työntekijöiden digi- ja etäohjausosaamista. Hankkeessa edistetään digipalveluiden käyttöä ja luodaan uusia etäohjauksen toimintamalleja yhdessä asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa. SoTyDigin keskeisenä työskentelyn periaatteena on nimenomaan osallisuus ja yhdessä tekeminen sekä hyvien käytäntöjen jakaminen.

 

Lisätietoa:

Työhönvalmentaja Anna Leminen
anna.leminen@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6108

Digiosaaminen

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute