Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Toimintakeskus Turvalan kuntosali avautuu erityisjärjestelyin

Toimintakeskus Turvalan kuntosali avautuu erityisjärjestelyin

Toimintakeskus Turvalan kuntosali, osoitteessa Polvijärventie 20 D, on jälleen käytössä 6.7.2020 alkaen. Kuntosali on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.00 – 15.00. Lauantaisin ja sunnuntaisin kuntosali on suljettu. Sali on kaikkien kuntalaisten käytössä maksutta, ja salilta löytyvät peruslaitteet lihaskunnon ylläpitämiseen ja huoltoon. Sisäänkäynti on Juuantien puoleisesta ulko-ovesta.

Koska kuntosali on pieni ja se sijaitsee Turvalan toimintakeskuksen alakerrassa, on kuntosalilla noudatettava Turvalan asukkaiden ja kuntosalin käyttäjien turvallisuuden takaamiseksi alla olevaa ohjeistusta:
 

  • Salilla voi olla kerrallaan enintään 3 ihmistä.
  • Pese kätesi aina kun tulet ulkoa sisälle, niistämisen, yskimisen tai aivastamisen jälkeen.
  • Pidä 1-2 metrin turvaväli muihin ihmisiin.
  • Yski oikein – Älä tartuta muita.


Myös Vapaa-aikatalon uusittu kuntosali on kaikkien kuntalaisten käytössä maksutta. Vaparin kuntosali, osoitteessa Räätälintie 6, on avoinna arkisin klo 14–21. Muina aikoina salille pääsee henkilökohtaisella kulkukortilla, jonka voi lunastaa 20 euron panttimaksua vastaan vahtimestarilta.

Kunta noudattaa eri viranomaisilta tulevia ohjeita kokoontumisista ja niistä tiedotetaan tarvittaessa erikseen. Sisäliikuntapaikkojen ja yhteisten tilojen siivoukseen kiinnitetään erityistä huomiota. Kaikissa liikuntapaikoissa ja yhteisissä tiloissa asiakkaiden tulee noudattaa kokoontumisrajoituksia, turvavälejä, yleistä siisteyttä ja paikkojen puhtaanapitoa sekä hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Epidemiatilannetta seurataan tarkasti, ja tiloja koskevat rajoitukset saattavat muuttua nopeastikin tilanteen edetessä. Lisätietoja kunnan koronaohjeista voi lukea osoitteesta www.polvijarvi.fi/korona.

Vapaa-aikapalvelut toivottaa mukavia liikuntahetkiä!

Lisätietoja:
Vapaa-aikakoordinaattori Sirpa Halonen
sirpa.halonen@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6204

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Anni Lampinen Viestintäsihteeri 040 104 6004 anni.lampinen@polvijarvi.fi

Viestintä, markkinointi, verkkosivut, johtoryhmän sihteeri

Sivu arviointi ja palaute