Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Uuden hoivayksikön rakennustyöt alkavat ensi viikolla – Rakennustöiden ajaksi terveyskeskuksen pysäköintipaikka siirtyy Polvijärventien varteen

Uuden hoivayksikön rakennustyöt alkavat ensi viikolla – Rakennustöiden ajaksi terveyskeskuksen pysäköintipaikka siirtyy Polvijärventien varteen

Uuden hoivayksikön rakennustyöt alkavat Polvijärven kirkonkylällä ensi viikolla, viikolla 42. Täsmällinen ajankohta ei ole vielä tiedossa, mutta todennäköisesti työt pääsevät vauhtiin alkuviikon aikana.

Rakennustöiden myötä Polvijärven terveyskeskuksen parkkipaikka suljetaan. Maanantaista 17. lokakuuta alkaen terveyskeskuksessa asioivat voivat pysäköidä autonsa entisen kunnanviraston paikalle tehdylle pysäköintialueelle. Polvijärventien varrella sijaitseva pysäköintialue on merkitty P-kilvin.

Myös osa Turvalan henkilökunnan pysäköintialueesta on pois käytöstä uuden hoivayksikön rakennustöiden vuoksi.

Uuden hoivayksikön rakennustyömaa-alue on aidattu, eikä sinne ole lupa mennä kuin rakennustöihin osallistuvilla ja muilla asianosaisilla.

- Kuntalaiset ja muut paikkakunnalla liikkuvat voivat seurata rakennustöiden edistymistä metalliaidan takaa, tekninen johtaja Ari Soikkeli sanoo.

Työmaa-alueelle rakennetaan erillinen liittymä Juuantieltä. Liittymän teko alkaa piakkoin. Liittymän valmistuttua työmaaliikenne uudelle hoivayksikölle kulkee sen kautta.

- Juuantiellä liikkuvien on hyvä ottaa huomioon, että uuden hoivayksikön kohdalla liikkuu huomattavasti tavallista enemmän raskaita ajoneuvoja, Soikkeli huomauttaa.

Hoivayksikön rakentaminen on Polvijärven historian suurin yksittäinen hanke. Sen kustannusarvio on noin 12,3 miljoonaa euroa.

Rakennustöiden on ennakoitu kestävän noin 16 kuukautta eli urakka saataneen päätökseen alkuvuodesta 2024.

 

Lisätietoja:

Tekninen johtaja Ari Soikkeli
ari.soikkeli@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6307

Pysäköintialue, joka on terveyskeskuksessa asioivien käytettävissä Polvijärvellä

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute