Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Vapaa-aikatalon salivuorot ja kuntosali käyttöön 11. maaliskuuta – Vapari vakiintui talon viralliseksi nimeksi

Vapaa-aikatalon salivuorot ja kuntosali käyttöön 11. maaliskuuta – Vapari vakiintui talon viralliseksi nimeksi

Vapaa-aikatalo Vaparin varatut kevään salivuorot ja uudistunut kuntosali pyörähtävät käyntiin yhtäaikaisesti maanantaina 11.3.

Vapaa-aikatalon kuntosali on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Kuntosalille pääsee ilman kulkukorttia talon salivuorojen aikaan.

Jos kuntosalia haluaa käyttää salivuoroaikataulun ulkopuolella, täytyy käyttäjän lunastaa kulunvalvontakortti. Kulunvalvontakorttipantti on 20,00 euroa.

Kulunvalvontakortteja kuntosalille saa Vaparilta vastaavalta vahtimestarilta Esa Lemiseltä maanantaina 11.3. klo 8.00 alkaen.

Jos kuntosalikävijä on lunastanut aiemmin avaimen Ahertajantien väliaikaiselle kuntosalille, samalla panttirahamaksulla saa kulkukortin myös Vaparin uuteen kuntosaliin. Ahertajantien kuntosalin avain tulee palauttaa samassa yhteydessä, kun vaihtaa avaimen Vaparin kulkukorttiin.

Jos kuntosalikävijä palauttaa Ahertajantien kuntosalin avaimen eikä halua kulkukorttia vapaa-aikatalon kuntosalille, niin tämä saa maksamansa panttirahan takaisin.

Peruskorjauksen myötä vapaa-aikatalon nimeksi vakiinnutettiin sen polvijärveläisille tuttu lempinimi, Vapari. Vaparia voidaan siis tästä lähin käyttää talon virallisena nimenä.

 

Vaparin salivuorojen aukioloajat (jolloin myös kuntosali on avoinna ilman kulkukorttia):

MA-TO   klo 15–21
PE          klo 15–21
LA           klo 10–17
SU          klo 12–21

Lisätietoja

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Anni Lampinen Viestintäsihteeri 040 104 6004 anni.lampinen@polvijarvi.fi

Viestintä, tiedottaminen, markkinointi, verkkosivujen päivittäminen, johtoryhmän sihteeri

Sivu arviointi ja palaute