Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Vaparin muraali valmistui – teoksen julkistamistilaisuus pidetään Polvijärvi-päivien alla 19.7.

Vaparin muraali valmistui – teoksen julkistamistilaisuus pidetään Polvijärvi-päivien alla 19.7.

Vaparin muraali valmistui – teoksen julkistamistilaisuus pidetään Polvijärvi-päivien alla

 

Polvijärven vapaa-aikatalo Vaparin seinän muraali on valmistunut. Muraalin suunnittelija ja päätaiteilija 17-vuotias Helmi Ylisirniö ja hänen kanssaan maalausta työstänyt 21-vuotias Lotta Puurula saivat teoksen valmiiksi eilen keskiviikkona 26.6.

Noin 8 metriä korkean ja 7 metriä leveän muraalin maalaaminen vei kaksikolta noin kolme viikkoa.

- Maalausprosessi sujui oikein hyvin, säät suosivat meitä eikä mitään ongelmia ilmennyt. Olisi sitä voinut kolme viikkoa huonomminkin viettää, tuumii Ylisirniö.

Keskeneräisenäkin muraali herätti paljon kiinnostusta. Kolmen viikon aikana riitti useita uteliaita kyselijöitä, ja suurimmaksi osaksi maalauksesta saatu palaute on ollut positiivista, maalarit kertovat.

Uteliaiden iloksi muraalille järjestetään julkistamistilaisuus Polvijärvi-päivien perjantaina 19.7. klo 14 seinämaalauksen edessä. Tilaisuus on kaikille avoin, ja siinä Helmi Ylisirniö ja Lotta Puurula valottavat teoksen syntyhistoriaa, maalausprosessin vaiheita sekä kertovat muraalin nimen.

- Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki, keitä muraali on kiinnostanut, ihmetyttänyt tai se on herättänyt kysymyksiä. Se on oiva mahdollisuus tulla kuulemaan, millaisista lähtökohdista teosta alettiin suunnitella, ja kuinka projekti on kokonaisuutena edennyt valmiiksi taideteokseksi, lisää viestintäsihteeri Anni Lampinen.

Lisätietoja

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Anni Lampinen Viestintäsihteeri 040 104 6004 anni.lampinen@polvijarvi.fi

Viestintä, tiedottaminen, markkinointi, verkkosivujen päivittäminen, johtoryhmän sihteeri

Sivu arviointi ja palaute