Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Varhaiskasvatuksen lasten tekemiä joulukortteja jaetaan Polvijärven ikäihmisille

Varhaiskasvatuksen lasten tekemiä joulukortteja jaetaan Polvijärven ikäihmisille – tarkoituksena iloita yhdessä ja jakaa hyvää mieltä

Polvijärven varhaiskasvatuksen lapset ovat askarrelleet paikallisille ikäihmisille jouluisia yllätyksiä – lasten tekemiä joulukortteja jaetaan Polvijärvellä perjantaista 11.12. alkaen muun muassa asumisyksikköjen ja hoivalaitosten asukkaille.

Idea joulukorttien teosta ja niiden välittämisestä eteenpäin sai alkunsa jo syksyllä, selventää varhaiskasvatuksen vastaava Mari Hyytiä. Varhaiskasvatus oli valinnut kuluvan lukuvuotensa teemaksi ”Iloitaan yhdessä”, ja syksyllä pohdittiin, kuinka teemaa voitaisiin toteuttaa käytännössä.

- Korona kuitenkin rajoittaa meitä tänä vuonna, joten mietimme jotain mikä olisi paitsi turvallista myös saisi hymyn kaikkien huulille. Nopeasti syntyi ajatus joulukorteista, joita voisimme jakaa eteenpäin ja sillä tavoin ilahduttaa muita joulun alla.

Samaan aikaan vapaa-aikakoordinaattori Sirpa Halonen ideoi Voimaa vanhuuteen-hankkeen kautta ilahduttavansa ikäihmisiä joulukorttien avulla ja pyysi apuun Vaparin eskarilaisia ja iltapäiväkerholaisia.

- Päätimme siis yhdistää voimat ja ilahduttaa isompaa joukkoa kirkonkylällä sekä Sotkumassa, Hyytiä lisää.

Yksikin joulukortti voi tuoda saajalleen suunnatonta iloa – kaikki ikäihmiset eivät välttämättä saa jouluna yhtään korttia. Tempauksen myötä toivotaankin, että lasten joulukortit tuovat myös joulumieltä jokaiselle.

- Lapset ovat ahkeroineet ja tehneet kolmisen sataa korttia, joista jokainen on erilainen. Itse korttien tekemiseen lapset, ja myös varhaiskasvatuksen työntekijät, suhtautuivat suurella innolla, Hyytiä kuvailee ”urakkaa”.

Lisätietoja:
Varhaiskasvatuksen vastaava Mari Hyytiä
mari.hyytia@edu.polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6535

Vapaa-aikakoordinaattori Sirpa Halonen
sirpa.halonen@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6204

Lasten tekemiä jolukortteja levällään pöydän päällä.

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute