Viestintä

Navigaatiovalikko

ANKKURIT

 

Viestintä tekstit

Viestintä

Polvijärven kunnan viestintää ja tiedottamista johtaa kunnanjohtaja. Viestinnän koordinoinnista, ohjauksesta ja kehittämisestä vastaa viestintäsihteeri.

Kunnan viestintä on suunnitelmallista, avointa, ajantasaista ja monikanavaista. Polvijärvellä viestitään muun muassa kunnan verkkosivujen, sosiaalisen median, tiedotteiden ja ilmoitusten sekä kuntalais- ja tiedotustilaisuuksien avulla.

Polvijärven kunnanhallitus hyväksyi keväällä 2018 kunnan viestintästrategian, joka antaa suuntaviivat viestinnän toteuttamiselle ja kehittämiselle.

Asiakirja- ja mediatiedostot

Medialle

Medialle

Polvijärven kunnan kussakin yksikössä lausuntoja tai haastatteluja antaa sellainen henkilö, kuka tietää kyseessä olevasta asiasta parhaiten.

Jos sinulle on epäselvää, kenen puoleen kääntyä, viestintäsihteeri auttaa haastateltavien etsinnässä ja taustatyön tekemisessä. Viestintäsihteeri auttaa tarvittaessa myös valokuva-asioissa.

Materiaalipankki

Materiaalipankki

Materiaalipankista löydät ladattavina kunnan logotiedostot. Mikäli lataat logon käyttöösi, ilmoita vielä erikseen viestintäsihteerille (anni.lampinen@polvijarvi.fi, 040 104 6004), mihin käyttötarkoitukseen logoa aiot käyttää.

Asiakirja- ja mediatiedostot

Kansiot
 • thumbnail
  Juuri nyt käyttäjältä

  {title}

 • Polvijärven kunnanvirasto

  Kunnanvirasto -rakennus.
  Polvijärven kunnanvirasto

  Aukioloajat: Maanantaista perjantaihin klo 9–11 ja klo 12–15. Viikonloppuisin suljettu.

  Kunnanjohtajan toimisto, talous- ja hallintojohtajan toimisto, kuntakoordinaattorin toimisto, viestintäsihteerin toimisto, talous- ja hallintoasiat.

  Puhelinvaihde: 040 104 6000

  Sisältöjulkaisija

  Yhteystiedot

  henkilön kuva
  Anni Lampinen Viestintäsihteeri 040 104 6004 anni.lampinen@polvijarvi.fi

  Viestintä, tiedottaminen, markkinointi, verkkosivujen päivittäminen, johtoryhmän sihteeri

  Uutiset

  angle-left Polvijärvi-päivät ylsivät tavoitteisiinsa – kävijäpalautetta kartoitetaan palautekyselyllä

  Vuoden 2019 Polvijärvi-päivillä saavutettiin kaikki asetetut tavoitteet – kävijäpalautetta kartoitetaan vielä palautekyselyllä

  Viime viikolla vietetyt Polvijärvi-päivät olivat erittäin onnistuneet monella mittarilla. Kävijöitä riitti niin kylä- kuin toritapahtumissa, tapahtumajärjestelyt sujuivat mutkattomasti ja päivien aikana virinnyt tapahtumahenki oli hyvin myönteinen sekä leppoisa.

  Tapahtumajärjestäjien mukaan kaikkiin ennakolta tapahtumalle asetettuihin tavoitteisiin yllettiin kirkkaasti.

  Yksi tavoitteistamme oli saada Polvijärvelle entuudestaan uusia kävijöitä, ja tässä onnistuimme: erityisesti lauantain toripäivä veti runsaasti väkeä tapahtumaalueelle, ja jutusteluiden perusteella kävijöitä oli tullut muualtakin Suomesta, kuten esimerkiksi Turusta, Oulusta ja Tampereelta. Osa näistä kävijöistä oli ollut kesälomalaisia, jotka päättivät pistäytyä ohi kulkiessaan Polvijärvi-päiville. Tämä oli meistä erittäin positiivista, kommentoi tapahtumatyöryhmän jäsen Teuvo Mutanen.

  Tapahtumakävijöitä riitti 16.–21.7. kestäneiden päivien aikana runsaasti. Viikolla järjestetyissä kylätapahtumissa vieraili satoja ihmisiä, ja perjantain sekä lauantain toritapahtumissa kävijämäärän arvioidaan kohoavan toiselle tuhannelle.

  Pelkästään lauantaina arvioimme kävijöitä olleen noin 1200, perjantain iltatorilla kävijämäärä oli vesisateesta johtuen vähäisempi, Mutanen lisää.

  Kunnanjohtaja Jari Tuononen kehuu myös tapahtumajärjestelyitä onnistuneiksi sekä kiittää erityisesti lukuisia yhteistyö- ja vapaaehtoistahoja:

  Ilman yhdistyksiä, yrityksiä ja muita yhteistyökumppaneita emme olisi saaneet aikaiseksi yhtä onnistunutta kesätapahtumaa, vapaaehtoisista talkoolaisista puhumattakaan. Kaikille heille kuuluu iso kiitos siitä, että Polvijärvipäivät onnistuivat tänä vuonna näin erinomaisesti.

  Toritapahtumissa kerättiin viikonlopun aikana yleisöpalautetta kirjallisesti sekä suullisesta, ja saatu palaute on ollut erittäin myönteistä. Kehitys- ja parannusehdotuksiakin on tullut, ja niitä kaivataan myös lisää ensi vuoden tapahtumaa silmällä pitäen.

  Meillä on esimerkiksi avoinna sähköinen palautekysely, johon voi anonyyminä jättää palautetta Polvijärvipäivistä. Palautetta voi myös antaa suoraan minulle esimerkiksi puhelimitse, Mutanen kertoo.

  Sähköinen palautekysely löytyy osoitteesta https://link.webropolsurveys.com/S/DB585502BB86E412. Kysely on avoinna kaksi viikkoa tiistaihin 6.8. asti.

  Vastaa sähköiseen palautekyselyyn!

  Lisätietoja:

  Sivu arviointi ja palaute