Viestintä

Navigaatiovalikko

ANKKURIT

 

Viestintä tekstit

Viestintä

Polvijärven kunnan viestintää ja tiedottamista johtaa kunnanjohtaja. Viestinnän koordinoinnista, ohjauksesta ja kehittämisestä vastaa viestintäsihteeri.

Kunnan viestintä on suunnitelmallista, avointa, ajantasaista ja monikanavaista. Polvijärvellä viestitään muun muassa kunnan verkkosivujen, sosiaalisen median, tiedotteiden ja ilmoitusten sekä kuntalais- ja tiedotustilaisuuksien avulla.

Polvijärven kunnanhallitus hyväksyi keväällä 2018 kunnan viestintästrategian, joka antaa suuntaviivat viestinnän toteuttamiselle ja kehittämiselle.

Asiakirja- ja mediatiedostot

 • thumbnail
  Juuri nyt käyttäjältä

  {title}

 • Medialle

  Medialle

  Polvijärven kunnan kussakin yksikössä lausuntoja tai haastatteluja antaa sellainen henkilö, kuka tietää kyseessä olevasta asiasta parhaiten.

  Jos sinulle on epäselvää, kenen puoleen kääntyä, viestintäsihteeri auttaa haastateltavien etsinnässä ja taustatyön tekemisessä. Viestintäsihteeri auttaa tarvittaessa myös valokuva-asioissa.

  Materiaalipankki

  Materiaalipankki

  Materiaalipankista löydät kunnan logo- ja kuvatiedostoja, jotka ovat vapaasti käytettävissä. Kuvien lähteeksi tulee laittaa Polvijärven kunta.

  Asiakirja- ja mediatiedostot

  Polvijärven kunnanvirasto

  Polvijärven kunnanvirasto

  Aukioloajat: Maanantaista perjantaihin klo 9–11 ja klo 12–15. Viikonloppuisin suljettu.

  Kunnanjohtajan toimisto, talous- ja hallintojohtajan toimisto, kuntakoordinaattorin toimisto, viestintäsihteerin toimisto, talous- ja hallintoasiat.

  Puhelinvaihde: 040 104 6000

  Uutiset

  angle-left Vaparin muraali valmistui – teoksen julkistamistilaisuus pidetään Polvijärvi-päivien alla 19.7.

  Vaparin muraali valmistui – teoksen julkistamistilaisuus pidetään Polvijärvi-päivien alla 19.7.

  Vaparin muraali valmistui – teoksen julkistamistilaisuus pidetään Polvijärvi-päivien alla

   

  Polvijärven vapaa-aikatalo Vaparin seinän muraali on valmistunut. Muraalin suunnittelija ja päätaiteilija 17-vuotias Helmi Ylisirniö ja hänen kanssaan maalausta työstänyt 21-vuotias Lotta Puurula saivat teoksen valmiiksi eilen keskiviikkona 26.6.

  Noin 8 metriä korkean ja 7 metriä leveän muraalin maalaaminen vei kaksikolta noin kolme viikkoa.

  - Maalausprosessi sujui oikein hyvin, säät suosivat meitä eikä mitään ongelmia ilmennyt. Olisi sitä voinut kolme viikkoa huonomminkin viettää, tuumii Ylisirniö.

  Keskeneräisenäkin muraali herätti paljon kiinnostusta. Kolmen viikon aikana riitti useita uteliaita kyselijöitä, ja suurimmaksi osaksi maalauksesta saatu palaute on ollut positiivista, maalarit kertovat.

  Uteliaiden iloksi muraalille järjestetään julkistamistilaisuus Polvijärvi-päivien perjantaina 19.7. klo 14 seinämaalauksen edessä. Tilaisuus on kaikille avoin, ja siinä Helmi Ylisirniö ja Lotta Puurula valottavat teoksen syntyhistoriaa, maalausprosessin vaiheita sekä kertovat muraalin nimen.

  - Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki, keitä muraali on kiinnostanut, ihmetyttänyt tai se on herättänyt kysymyksiä. Se on oiva mahdollisuus tulla kuulemaan, millaisista lähtökohdista teosta alettiin suunnitella, ja kuinka projekti on kokonaisuutena edennyt valmiiksi taideteokseksi, lisää viestintäsihteeri Anni Lampinen.

  Lisätietoja

  Sisältöjulkaisija

  Yhteystiedot

  henkilön kuva
  Anni Lampinen Viestintäsihteeri 040 104 6004 anni.lampinen@polvijarvi.fi

  Viestintä, tiedottaminen, markkinointi, verkkosivujen päivittäminen, johtoryhmän sihteeri

  Sivu arviointi ja palaute