Mitä odotat?

Liikaa vai liian vähän?

Polvijärvi on reilun neljän tuhannen asukkaansa näköinen, kuuloinen ja tuntuinen maaseutukunta Pohjois-Karjalassa. Meiltä et löydä metropolimaista sykettä, mutta kuolevasta tuppukylästäkään ei ole kyse. Polvijärvellä eletään jossakin korkeiden ja matalien odotusten välimaastossa – ja se on hyvä asia.

Eka nostoloota

Välimaastossa on hyvä elää. Se jättää tilaa mielikuvitukselle, antaa vajavaisuudet helpommin anteeksi ja parhaimmillaan siellä voi tapahtua odottamattomia ja sen myötä ihmeellisiä asioita.

Kuvallinen nosto

Lue Elinan ja Villen tarina

Toinen etusivun nostoloota korostuksella

Me haluamme elää arkea kanssasi – miten ikinä sitä haluatkaan viettää.

Elämä on harvoin yhtä juhlaa. Hyvä elämä määrittyy meidän mielestämme arjen kautta, ja vaikka yksityiskohdissa olisi eroa, on arki kaikille kuitenkin vain arkea.

Siksi meille on tärkeää varmistaa, että polvijärveläisten perusarki toimii ja on niin onnellista kuin mahdollista. Siitä syystä kunnassamme panostetaan niin sujuviin peruspalveluihin kuin arkea nostattaviin kokemuksiin.

Etusivun kuvanostot

Polvijärveltä löytyy kaikki mitä asumiseen tarvitsee.

Kirkonkylältämme löydät kaikki peruspalvelut ruokakaupoista terveyskeskukseen ja pankkiin, mutta myös liudan muita mukavuuksia, kuten oman lähilukion, kuntalaisille ilmaiset liikuntapaikat ulkona ja sisällä sekä monipuolisen vapaa-aikatalo Vaparin, josta löytyy muun muassa kuntosali ja nuorisotilat. Mitä muuta mielekkääseen arkeen tarvitsee?

Tutustu vapaa-ajanviettotapoihin

Täällä ei tarvitse mahtua johonkin tiettyyn muottiin!

Islannissa toisensa tavanneet Mia ja Christopher löysivät unelmiensa kodin Polvijärveltä. Elämä on juuri oman näköistä! "Meillä oli muutama ehdoton juttu, joita kodilta toivoimme. Halusimme olla lähellä vesistöä ja maaseudun rauhassa, jotta meillä olisi oma piha missä pitää koiria."

Lue miten koti löytyi

Huljakat tonttimme sopivat jokaiseen mielenmaisemaan.

Polvijärveltä löytyy avaria – tai kuten meillä sanotaan, huljakoita – tontteja lähes joka suunnasta kylään katsomatta. Kaipaatko arkeesi enemmän pelto-, metsä- vai järvimaisemia? Haluaisitko asua kävelymatkan päässä palveluista tai koulusta ja päiväkodista? Sinä päätät ja meillä on mistä valita – edulliseen hintaankin kaiken lisäksi.

Tutustu vapaisiin tontteihin

Kun arjen tukipilarit ovat kunnossa, on kaikki niiden päällä ekstraa.

Sujuvat palvelut ja huljakat tontit ovat vain osa arjen kokonaisuutta, jonka rakentamisesta sinä itse päätät. Arkeesi voit luoda lisäripauksen mielekkyyttä kirkasta tähtitaivasta tuijottamalla tai paikallisten tuottajien lähituotteita ostamalla. Polvijärvellä on siihen kaikki mahdollisuudet – sinun tarvitsee vain nähdä, löytää ja osata arvostaa niitä.

Tutustu karttapalveluun

Santerin etusivun nosto

Lue Santerin tarina

Kolmas etusivun nostoloota

Suhteellisen odottamatonta, vai mitä?

Elämä Polvijärvellä on turvallista, rauhallista, mielekästä ja hauskaa, kun muistaa, että kaikki on suhteellista. Jos hyväksyt pidemmät etäisyydet, saat rakentaa juuri sellaisen kodin ja arjen kuin itse haluat. Jos hyväksyt sen, ettei katuvaloja ole joka nurkalla, saat öisin ihailla kirkasta tähtitaivasta mielin määrin.

Kaikki on suhteellista – miksi siis vertailla, kun elämään voi olla tyytyväinen juuri nyt, juuri tällaisena?

Ruvaslahden kyläyhdistys etusivun nosto

Lue Ruvaslahden kyläyhdistyksen tarina

Lomake

Ota yhteyttä

Millaisia fiiliksiä Polvijärvi sinussa herättää? Näkisitkö asuvasi meillä? Kerro mihin odotuksiisi vastasimme tai mitkä niistä ylitimme – sana on vapaa!

Tarinat

Tarinat

Sisältöjulkaisija

Somejako

Nostoloota lomakkeella

 

Mitä vielä odotat?

Nyt voimme kysyä vain yhtä asiaa: mitä vielä aikailet? Kaikista ei ole polvijärveläisiksi, mutta se on odotuksistasi ja mielikuvituksestasi kiinni, onko sinusta.

Tervetuloa Polvijärvelle
 
 

Sivu arviointi ja palaute

Footer