Talvikarnevaali teksti

Tervetuloa koko perheen iloiseen Talvikarnevaaliin!

Lauantaina 30. marraskuuta Polvijärven kirkonkylä täyttyy jouluisesta tekemisestä ja toiminnasta.

Perinteinen Joulupolku vie lapset sekä aikuiset jouluiseen seikkailuun ympäri kirkonkylää. Joulupolku alkaa Polvijräven torilta tonttujumpalla ja rastikarttojen jaolla klo 11.

Viime vuotiseen tapaan polulla voi osallistua myös Suureen Tonttujahtiin! Lyhyesti: etsi polun varrella piilottelevat tontut, ratkaise sana-arvoitus ja osallistu arvontaan!

Joulupolulta selvittyään voikin suunnata vapaa-aikatalo Vaparin virallisiin avajaisiin klo 15 alkaen. Avajaisissa on luvassa paljon erilaista ohjelmaa, juhlapuheista musiikki- ja tanssiesityksiin! Tutustu ohjelmaan sivun alta tai Aikataulu -sivulta.

Ja mitä Talvikarnivaali se olisi ilman punanuttuista ystäväämme, Joulupukkia! Joulupukki on mukana torilla tonttujumppailemassa sekä myöhemmin lasten ja aikuistenkin tavattavissa Vaparilla.

Nähdään marraskuun viimeisenä lauantaina Polvijärvellä!

Joulupolku teksti

Joulupolku klo 11-14.30

Tule seikkailemaan jouluisille rasteille kirkonkylän tuntumaan!

Joulupolku alkaa Polvijärven torilta tonttujumpalla, jonka jälkeen jaetaan rastikartat. Karttoja saa tapahtumapäivänä myös kirjastosta.

Karttaan on merkattu useita toiminallisia rasteja, jotka sijaitsevat eri puolilla kirkonkylää. Osa rasteista sijaitsee vapaa-aikatalo Vaparin sisällä.

Rastien kiertelyn jälkeen voit poiketa mehulle ja kahville B-talon ruokalaan (Polvijärventie 6) klo 14.15-15 välisenä aikana.

HUOM! Osa rasteista tapahtuu ulkona, joten varustaudu Joulupolkuun säänmukaisilla ulkovaatetuksella ja iloisella joulumielellä! Muutokset ovat mahdollisia.

 

Rasteja ovat toteuttamassa Outokummun voimistelu ja liikunta, Pelastuslaitos, Polvijärven ev.lut. seurakunta, ortodoksinen seurakunta, Polvijärven 4H-yhdistys, Piänkiäntäjät, Polvijärven Päreenpolttajat, Saarilan Maatilamatkailu, Polvijärven Koiraharrastajat, Polvijärven Mannerheimin Lastensuojeluliitto, ISLO, Pokali ry, Pohjois-Karjalan Kansanterveyslaitos, Arctic Nutrition Finland, Polvijärven SPR, Perhekeskus, kunnan johtoryhmä, vanhus- ja vammaisneuvosto, nuorisovaltuusto, etsivä nuorisotyöntekijä ja Fysikaalinen hoitola Terhakka.

Tonttujahti teksti

Osallistu suureen tonttujahtiin!

Joulupolkua kiertäessäsi ole silmät tarkkana! Polun varrelle on piiloutunut tonttuja, jotka auttavat muodostamaan jouluisen lauseen.

Kirjoita löytämäsi lause kartan lipukkeeseen ja palaute se klo 14.45 mennessä Vaparille.

Kaikkien lipukkeen palautteiden kesken arvotaan jouluisia yllätyspaketteja! Arvonta suoritetaan klo 14.50 Vaparilla.

vaparin avajaiset teksti

Vaparin avajaiset klo 15-16.30

Vapaa-aikatalo Vapari peruskorjattiin lattiasta kattoon vuoden 2018 aikana, ja uudistunut monitoimitalo otettiin käyttöön jo kevättalven aikana. Nyt on viimein aika juhlistaa upeaa monitoimitaloamme virallisilla avajaisilla!

Avajaisten aikana kaikkiin Vaparin tiloihin voi käydä tutustumassa vapaasti. Avajaisten ohjelmalliset osuudet tapahtuvat Vaparin liikuntasalissa.

Ohjelma:

  • Tervetulotoivotus, valtuuston puheenjohtaja Tiina Mustonen
  • Ala- ja yläkoulun esitys
  • Tanssiesitys, Time Steps
  • Polvijärven kanteleryhmä
  • Eskareiden ja iltapäiväkerholaisten esitys
  • Juhlapuhe, Pohjois-Karjalan Liikunta ry:n hallituksen puheenjohtaja Jorma Huttunen
  • Tanssiesitys, Polvijärven tanssipari Hanna-Mari Tuunanen ja Kari Laakkonen
  • Runonlausuntaa, Reetta Pikkarainen
  • Tanssiesitys, Time Steps
  • Lopuksi yhteislauluna Karjalaisten laulu

HUOM! Muutokset ovat mahdollisia!

Polvijärven Riistanhoitoyhdistyksen erätulet klo 17

Polvijärven Riistanhoitoyhdistyksen erätulet päättävät tapahtumarikkaan Talvikarnevaalipäivän. Tarjolla ilmaiseksi hirvisoppaa noin 400 ensimmäiselle kävijälle, kahvia ja pullaa.

Erätulet syttyvät valaistun laduin parkkipaikka, osoitteessa Jyrintie 16 C.

Vapari kartta

 

Tarvitsetko lisätietoja?

Ota yhteyttä Polvijärven nuoriso-ohjaajaan Päivi Hyytiäiseen, puh. 040 104 6802 tai paivi.hyytiainen@polvijarvi.fi

Vapaa-aikatoimiston löydät Vaparilta. Vapaa-aikatalo Vapari sijaitsee osoitteesta Räätälintie 6.

Alatunniste