Liikunta

kuva


Liikuntapalveluissa luomme kaikenikäisille kuntalaisille tasapuoliset mahdollisuudet aktiiviseen, omaehtoiseen ja monipuoliseen liikuntaan.

Liikuntasaleja kunnassa on kolme: Vapaa-aikatalon liikuntahalli, liikuntasali A-koulukeskuksessa ja Sotkuman liikuntasali koulun yhteydessä. Salit ovat päivisin koulujen käytössä ja iltaisin sekä viikonloppuisin urheiluseurojen, yhteisöjen sekä yksityisten käytössä. Kunnalla on myös käytössään lähiliikuntapaikka ja urheilukenttä monipuoliseen ulkoliikuntaan.

Hiihtokalenteri 2019

Salien käyttövuorot sekä muutokset salien käytössä ja varaustilanteissa >>

Ikäihmisten jumpat ja liikuntaryhmät

Ikäihmisten tuolijumppa
Maksuton ikäihmisten tuolijumppa alkaa maanantaina 20.8.2018 klo 15-16 Isolla seurakuntatalolla, osoitteessa Pappilantie 1B. Ohjaajana fysioterapeutti Janne Häikiö.

Saanko Luvan -seniorilavatanssiryhmä kaikenikäisille (1 krt/vk)
Vapaamuotoinen lavatanssiryhmä missä pidetään hauskaa eikä turhia nipoteta.
Tanssitaan ja harjoitellaan ryhmäläisten toiveiden ja yksilöllisten taitojen mukaan sekä perinteisiä että moderneja lavatansseja perusaskelista vaativiinkin kuvioihin.
Voi tulla ilman paria. Vaihdellaan pareja niin että kaikki pääsevät tanssimaan.
Vapaa pääsy, kaikille avoin. Vertaisohjattu.

Aika ja paikka; Ks. Polvijärven kunnan salivuorot, paikallislehdet tai  Anja Haaranen p. 050 9189856, sp. anja.mie@gmail.com

Jumppis -seniorilavatanssijumppa kaikenikäisille (1 krt/vk)
Hauskaa tanssin ja jumpan yhdistelmää ilman paria sovellettuna sekä perinteisen että modernin lavatanssin askeliin. Välineinä kepit ja käsipainot.
Vapaa pääsy, kaikille avoin. Vertaisohjattu.

Aika ja paikka ym. lisätiedot; Ks. Polvijärven kunnan salivuorot, paikallislehdet tai Anja Haaranen p. 050 9189856, sp. anja.mie@gmail.com

Vapaa-aikatalon osoite
Räätälintie 6
83700 Polvijärvi
Vapaa-aikakoordinaattori
Halonen Sirpa
040 104 6204
sirpa.halonen@polvijarvi.fi