Liikuntasalit pääkuva

Navigaatiovalikko

ANKKURIT

 

Liikuntasalit teksti

Liikuntasalit

Polvijärven kunta avaa liikuntasalit aikuisten liikuntaryhmien käyttöön maanantaista 7.6.2021 alkaen. Muut kunnassa voimassa olevat koronasuositukset ja palvelurajoitukset jatkuvat ennallaan. Johtoryhmä päätti asiasta perjantaina 4.6.2021.

Kesän liikuntasalivuorot tulevat haettavaksi maanantaista 7.6. alkaen. Pukuhuoneet ovat myös salivuoron varanneiden ryhmien käytössä. Liikuntasaleissa ei saa olla salivuoron varanneen ryhmän lisäksi muita ulkopuolisia henkilöitä.

Salivuoron varanneilla ryhmillä on velvollisuus huolehtia liikuntasalin ja pukuhuoneiden yleisestä puhtaudesta, turvaväleistä pukuhuoneissa, hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta sekä kasvomaskien käytöstä liikuntasuorituksen ulkopuolella. Kunta huolehtii liikuntasalien ja pukuhuoneiden siivouksesta koronatilanteen huomioon ottaen.

Tarpeetonta oleskelua Vaparin tiloissa tulee välttää. Vaparin valvojat huolehtivat, ettei aulatiloihin jäädä odottamaan harjoitusvuoron päättymistä.

Varatut salivuorot

Varatut salivuorot

Asiakirja- ja mediatiedostot

Vaparin liikuntasali

Vaparin liikuntasali

Vapaa-aikatalo Vaparin liikuntasali soveltuu monipuolisesti eri sisäliikuntalajien harrastamiseen ja tapahtumien järjestämiseen. Urheiluseurat, yhteisöt ja yksityishenkilöt voivat mahdollisuuksien mukaan varata salia omaan käyttöönsä.

Liikuntasaliin mahtuu esimerkiksi täysimittainan salibandy- ja tenniskenttä. Sali voidaan jakaa väliseinillä kolmeen eri lohkoon, joista kuhunkin mahtuu lentopallokenttä.

Vaparin liikuntasali on muulloin paitsi kesäaikaan koulujen käytössä maanantaista perjantaihin klo 9–15 välisenä aikana (myös klo 1516 yläasteen ja lukion merkityt kerhotoiminnat).

Vaparin liikuntasalin käyttövuoroja haetaan erikseen kevät-, kesä- ja syyskaudelle. Salivuorojen haun alkamisesta ilmoitetaan erikseen. Kuluva kausi 2019-2020 alkaa syyskuussa ja kestää seuraavan vuoden toukokuulle asti.

Salin varausasioissa ole yhteydessä vapaa-aikakoordinaattoriin.

A-sali teksti

A-sali

A-sali on Kirkonkylän alakoulun yhteydessä (Polvijärventie 6). Sali on päivisin koulujen käytössä ja iltaisin sekä viikonloppuisin urheiluseurojen, yhteisöjen sekä yksityisten käytössä.

Liikuntasali soveltuu useimpien sisäliikuntalajien, kuten muun muassa salibandyn, lentopallon, koripallon ja futsalin, harrastamiseen. Salissa myös pidetään kansalaisopiston kursseja ja siellä voi myös järjestää pienimuotoisia tapahtumia.

A-salin käyttövuoroja haetaan erikseen kevät- ja syyskaudelle. Salivuorojen haun alkamisesta ilmoitetaan erikseen.

Salin varausasioissa ole yhteydessä vapaa-aikakoordinaattoriin.

Sotkuman sali teksti

Sotkuman sali

Sotkuman liikuntasali on kyläkoulun yhteydessä, osoitteessa Käsämäntie 6A. Sali on päivisin koulujen käytössä ja iltaisin sekä viikonloppuisin urheiluseurojen, yhteisöjen sekä yksityisten käytössä.

Sali soveltuu useimpien sisäliikuntalajien harrastamiseen. Salin yhteydessä on myös esiintymislava.

Sotkuman liikuntasalin käyttövuoroja haetaan erikseen kevät- ja syyskaudelle. Salivuorojen haun alkamisesta ilmoitetaan erikseen.

Salin varausasioissa ole yhteydessä vapaa-aikakoordinaattoriin.

Salivuorojen haku teksti

Salivuorojen haku

Kauden 2021–2022 vuoroja ajalle 30.8.2021–22.5.2022 voi hakea seuraavasti:

  • Vaparille ma-pe klo 16–21, la klo 12–20, su klo 12–21
  • A-salille ma-pe klo 15–21, la klo 12–20, su klo 12–21
  • Sotkuman koulun liikuntasaliin ma-pe klo 16–21, la-su klo 10–21
  • Kauden 2021–2022 salivuorojen hakulomakkeet tulee palauttaa perjantaihin 9.7.2021 mennessä

Vuoroja haetaan omalla hakemuksella. Hakemuksia saa ladattua tältä sivulta sekä paperisena Vaparilta. Hakemukset toimitetaan sähköisesti osoitteeseen sirpa.halonen@polvijarvi.fi.

Asiakirja- ja mediatiedostot

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Sirpa Halonen Vapaa-aikakoordinaattori 040 104 6204 sirpa.halonen@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Veijo Hiltunen Vastaava vahtimestari 040 104 6313 veijo.hiltunen@polvijarvi.fi

Kuntosalin kulunvalvontakortit

henkilön kuva
Päivi Hyytiäinen (Opintovapaalla 1.10.2020–30.9.2022) Nuoriso-ohjaaja 040 104 6208 paivi.hyytiainen@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Vapaa-aikatalo Vaparin vahtimestarit 040 104 6205

Sivu arviointi ja palaute