Liikunta pääkuva

Navigaatiovalikko

ANKKURIT

 

Liikunta

Liikunta

Liikkumisen ilosta pääsee Polvijärvellä nauttimaan moninaisin tavoin. Ulkoliikuntaa voi harrastaa paitsi kirkonkylän läheisyydestä löytyvällä urheilukentällä, myös keskustan lähiliikuntapaikalla.

Polvijärvellä pääsee helposti liikkumaan luonnossa merkityillä reiteillä ja ulkoalueilla. Voit tutustua paikallisiin retkeily- ja ulkoilukohteisiin Retkeily ja ulkoilu -sivulla.

Polvijärven Urheilijoiden rakentama ja ylläpitämä jäähalli on paitsi seuran, myös muiden luistelijoiden käytössä. Ulkojäät jäädytetään talvisin koulukeskuksen läheisyyteen sekä Sotkuman koulun kaukaloon.

Vapaa-aikatalo Vaparista löydät paitsi kolmilohkoisen liikuntahallin, myös kuntalaisille ilmaisen kuntosalin.

Kunnan kaikki kolme liikuntasalia ovat urheiluseurojen, yhteisöjen ja yksityishenkilöiden käytettävissä maksutta. Saleihin ja niiden käyttövuoroihin voit tutustua tarkemmin Liikuntasalit -sivulla.

Joensuun seudun kansalaisopisto tarjoaa erilaisia liikuntaryhmiä Polvijärvellä. Ryhmävalikoimaan voit tutustua kansalaisopiston omilla verkkosivuilla.

 

Huomio!

Ulkoliikuntapaikkojen vakiovuorot kesälle 2023 sekä salivuorot kesälle 2023 ja kaudelle 2023-2024 ovat parhaillaan haettavissa. Vuoroja haetaan erillisillä hakulomakkeilla, jotka tulee toimittaa sähköisesti vapaa-aikakoordinaattori Sirpa Haloselle 21.4.2023 mennessä osoitteeseen sirpa.halonen@polvijarvi.fi

Ulkoliikuntapaikkojen vakiovuorojen hakulomake

Salivuorojen hakulomake

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Sirpa Halonen Vapaa-aikakoordinaattori 040 104 6204 sirpa.halonen@polvijarvi.fi

Sivu arviointi ja palaute