Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Joulu ja uusivuosi vaikuttavat jätehuoltopalveluihin

Joulu ja uusivuosi vaikuttavat jätehuoltopalveluihin

Jätehuoltopalveluissakin rauhoitutaan joulun viettoon, mikä vaikuttaa palveluidemme aukioloaikoihin ja voi siirtää jäteastian tyhjennyspäivää. Pyrimme turvaamaan asiakkaillemme sujuvan jätehuollon ja jätteenkuljetusten osalta rauhalliset pyhäpäivät.

Jäteastian tyhjennyspäivä voi siirtyä

Arkipyhät voivat siirtää jäteastioiden tyhjennyspäivää yhdellä tai kahdella päivällä eteen- tai taaksepäin. Jäteastioita ei tyhjennetä joulun pyhinä 24.−26.12. Jouluviikon astiatyhjennyksiä aloitetaan paikoin jo lauantaina 21.12. ja sunnuntaina 22.12.

Myös viikolla 1 tyhjennyspäivä voi muuttua yhdellä tai kahdella päivällä eteen- tai taaksepäin, sillä uudenvuodenpäivänä ei tyhjennetä jäteastioita.

Pyhät vaikuttavat aukioloaikoihimme

Asiakaspalvelu, Kontiosuon jätekeskus sekä Ilomantsin, Kontiolahden ja Polvijärven jäteasemat ovat suljettuina jouluaattona, joulupäivänä, tapaninpäivänä sekä uudenvuodenpäivänä. Liperin jäteasema palvelee itsepalveluna joka päivä klo 6-22.

Kun joulupuu on kuihtunut

Kotitalouksien joulukuuset otetaan vastaan veloituksetta Kontiosuon jätekeskukselle ja paikallisille jäteasemille niiden aukioloaikoina.

Kuusia kerätään myös kiinteistöltä maksullisena jätteenä poltettavan jätteen astian tyhjennyksen yhteydessä. Kuusta ei pidä kuitenkaan laittaa jäteastiaan, vaan se on jätettävä astian viereen. Joulukuusen keräys kiinteistöltä maksaa 6,06 €.

Lisätiedot:

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute