Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Kunnan ylläpitämät hiihtoladut odottavat lisää lunta – latuseuranta löytyy verkkosivuilta tänäkin talvena

Kunnan ylläpitämät hiihtoladut odottavat lisää lunta – latuseuranta löytyy verkkosivuilta tänäkin talvena

Talvi on saapunut jo Pohjois-Karjalan leveyksille, mutta hiihtämään ei Polvijärvellä ihan vielä päästä. Polvijärven kunnan ylläpitämät kolme hiihtolatua ja urheilukentälle tehtävä hiihtomaa odottelevat vielä lisää lunta, jotta ladut saataisiin ajettua kuntoon.

Vaikka marraskuussa lunta on jo jonkin verran saatu maahan, sitä ei ole vielä riittävästi latupohjien tamppaamiseen, tekninen asiantuntija Tommi Hopponen kertoo.

- Lumitilanne voi muuttua radikaalistikin marras-joulukuun aikana, joten hiihtolatujen suhteen kannattaa malttaa vielä mielensä. Ladut ajetaan, kunhan olosuhteet sen sallivat. Ilmoitamme kyllä heti, kun ladut ovat hiihtokunnossa, hän lisää.

Kunta tekee viimevuotiseen tapaan verkkosivuillaan latuseurantaa ylläpitämistään hiihtoladuista. Latuseurantaan merkitään, kun kyseinen latu on käyty hoitamassa. Sivuilla myös ilmoitetaan, jos ladun kunnossa on jotain huomioitavaa, josta hiihtolenkille lähtijän on hyvä tietää. Latuseuranta löytyy kunnan verkkosivuilta osoitteesta https://www.polvijarvi.fi/hiihtoladut.

Kunta ylläpitää ja hoitaa Polvijärven kirkonkylän latua, Sotkuman valaistua latua sekä Ahdintie-Kuorevaara-Huhmari-välillä olevaa yhdyslatua. Lisäksi urheilukentälle tehdään viime talven tapaan hiihtomaa, joka on noin 500 metrin pituinen hiihtolenkki.

Lisätietoja:
Tekninen asiantuntija Tommi Hopponen
tommi.hopponen@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6319

Polvijärven kirkonkylän valaistu hiihtolatu

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute