Kuulutukset pääkuva

Navigaatiovalikko

Kuulutukset

Kuulutukset

Polvijärven kunnan rakennusvalvonnan kuulutusten sähköiset versiot julkaistaan kootusti Lupapiste-asiointipalvelussa.

Kuulutukset

angle-left Luonnos uudistettaviksi jätehuoltomääräyksiksi on nähtävillä

Luonnos uudistettaviksi jätehuoltomääräyksiksi on nähtävillä

Joensuun alueellinen jätelautakunta on kokouksessaan 22.9.2022 § 42 päättänyt asettaa uudistettavien jätehuoltomääräysten luonnoksen nähtäville. Uudistettavissa määräyksissä huomioidaan jätelainsäädännön muutokset sekä niistä aiheutuvat vaikutukset alueen jätehuollon järjestelyihin.

Kunnallisia jätehuoltomääräyksiä annetaan jätelain 91 §:n nojalla. Määräykset koskevat muun muassa jätehuollon operatiivista järjestämistä, jätteiden lajittelua ja keräämistä sekä roskaantumisen ehkäisemistä. Jätehuoltomääräysten avulla halutaan estää jätteestä tai jätehuollosta aiheutuvat ympäristö- ja terveyshaitat ja varmistaa kunnan jätehuoltojärjestelmän toimivuus.

Jätehuoltomääräysten luonnos, perustelumuistio ja taajamarajaukset ovat nähtävänä 27.9.–28.10.2022 jätelautakunnan internetsivuilla osoitteessa täällä. Kuulutus on lisäksi nähtävänä Joensuun alueellisen jätelautakunnan toimialueen kuntien (Ilomantsi, Joensuu, Kontiolahti, Liperi ja Polvijärvi) verkkosivuilla. Joensuun alueellisen jätelautakunnan pöytäkirjasta on luettavissa keskeisimmät jätehuoltomääräyksissä muuttuvat asiat. Jätelautakunta evästi luonnokseen tarkennuksia maa- ja metsätalouden vaarallisten jätteiden määrään, lietetyhjennysten ajankohtiin ja tyhjennysajankohdasta tiedottamiseen.

Hallintolain 41 §:n mukaisesti varataan kuntalaisille sekä niille, joiden elinympäristöön, työntekoon tai muihin oloihin jätehuoltomääräyksillä voi olla huomattava vaikutus, mahdollisuus tutustua luonnoksiin ja lausua mielipiteensä asiasta. Kirjallinen mielipide tulee toimittaa 28.10.2022 klo 15.00 mennessä osoitteella Joensuun alueellinen jätelautakunta, Muuntamontie 5, 80100 Joensuu tai sähköpostitse jatelautakunta@joensuu.fi

Lisätiedot:

vs. jätehuoltosuunnittelija Essi Hämäläinen
essi.hamalainen@joensuu.fi
Puh. 050 412 6945
 

Joensuu 27.9.2022
Joensuun alueellinen jätelautakunta

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

Sivu arviointi ja palaute