Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Poikkeusolot päättyivät, osa rajoituksista on voimassa Polvijärvellä vielä kesän ajan

Poikkeusolot päättyivät, osa rajoituksista on voimassa Polvijärvellä vielä kesän ajan

Koronavirusepidemiaa koskevat poikkeusolot päättyivät tiistaina 16. kesäkuuta. Suomen valtioneuvoston kumosi poikkeusolot mahdollistaneen valmiuslain maanantaina 15.6. yleisistunnossaan.

Vaikka poikkeusolot päättyvät, epidemiaa ei ole vielä voitettu ja vaara ei ole vielä ohi. Esimerkiksi aiemmin ilmoitetut kokoontumisrajoitukset sekä suositukset huolellisesta käsi- ja yskimishygieniasta ja turvaväleistä ovat edelleen voimassa.

- Kesää ei ole peruttu, mutta pidetään kuitenkin vielä järki päässä, erityisesti matkustaessa ja siellä, missä on paljon ihmisiä, kunnanjohtaja Jari Tuononen muistuttaa.

Koulutoimisto, tekninen toimisto ja kunnanvirasto pysyvät vielä kesäkauden kiinni asiakkailta. Välttämätön asiointi sallitaan ajanvarauksella, yhteystiedot löytyvät kunkin toimipisteen ulko-ovesta ja www.polvijarvi.fi/yhteystiedot. Kunnan puhelinvaihde (puh. 040 104 6000) palvelee normaalisti arkisin klo 9–11 ja klo 12–15.

Muissa kunnan yhteisissä tiloissa noudatetaan edelleen aiemmin ilmoitettuja aikataulumuutoksia sekä henkilömäärärajoituksia.

Kesän aikana kunta tiedottaa koronavirukseen liittyvistä asioista ainoastaan silloin, jos tilanne sitä erikseen edellyttää. Ajankohtaiset tiedot sekä 17.6. päivitetyt asukasohjeet löytyvät tuttuun tapaan kunnan ”Ajankohtaista koronasta” -verkkosivulta www.polvijarvi.fi/korona.

Muutoin kannattaa seurata valtakunnallisia suosituksia, valtioneuvoston, Siun soten ja THL:n tiedotusta sekä eri medioita, jotka uutisoivat epidemiatilanteesta ja sen muutoksista aktiivisesti.

Lisätietoja:
Kunnanjohtaja Jari Tuononen
jari.tuononen@polvijarvi.fi

Puh. 040 104 6001

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

Sivu arviointi ja palaute