Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Polvijärven kuntastrategia uudistuu - valtuusto käsittelee strategiaa ma 16.9.

Polvijärven kuntastrategia uudistuu - valtuusto käsittelee strategiaa maanantaina 16.9.

Polvijärven kunnassa uudistetaan parhaillaan kuntastrategiaa. Valtuustolle tuodaan 16.9.2019 kokoukseen hyväksyttäväksi strategia, jonka avulla kunnan asukkaita, kesäasukkaita, luottamushenkilöitä ja kunnan henkilöstöä kannustetaan ideoimaan ja kehittämään Polvijärveä ja toimimaan yhdessä.

Kantava teema uudistetussa strategiassa on, että meitä on Polvijärvellä kunnan työntekijät ja kesäasukkaat mukaan lukien 5000 ihmistä, joiden hyvinvointi on meille kaikkein tärkeintä. Nyt näiden 5000 ihmisen ideat halutaan saada kuuluviin ja toteutukseen, taustoittaa kunnanjohtaja Jari Tuononen.

Keskiössä on ideointikulttuurin jalkauttaminen kunnan kaikkeen toimintaan sekä asukkaiden keskuuteen. Jotta esitetyt ideat eivät jäisi vain ideoiksi, toiminnallisuus aiotaan ottaa tiiviimmäksi osaksi arkea.

Strategisiin painopisteisiin on kirjattu, että meitä on täällä 5000 visionääriä, virittäjää, viestijää ja vastuunkantajaa. Me kaikki paitsi ideoimme ja kehitämme palveluita sekä toimintaa, myös pistämme toimeksi ja otamme vastuuta hyvien ideoiden toteuttamisesta käytännön teoiksi.

Kannustamme kaikkia polvijärveläisiä myös kertomaan rohkeasti asioista, jotka ovat täällä meillä hyvin ja joissa on onnistuttu. Olemme ehkä turhan vaatimattomia lausumaan ääneen kehuja kotipaikastamme. Toivon jokaisen kuitenkin uskaltautuvan siihen, sillä ansaittuja kehuja antamalla vaikutamme, millainen viesti myös Polvijärven ulkopuolelle meistä kantautuu, Tuononen kannustaa.

Kaikkiaan kuntastrategian voisi yksinkertaistetusti tiivistää yhteen sanaan: yhdessä.

Emme voi toteuttaa strategiaa mitenkään yksin, vaan tarvitsemme siihen kaikkia, Tuononen kiteyttää.

Jari Tuononen kehottaa kaikkia kynnelle kykeneviä tulemaan paikalle seuraavaan valtuuston kokoukseen maanantaina 16.9. klo 18 koulukeskuksen auditorioon. Kokous on erinomainen tilaisuus päästä kuulemaan tarkemmin kuntastrategian sisällöstä ensimmäisten joukossa.

Panostamme toki erityisesti kuntastrategian jalkauttamiseen. Tavoitteena on, että strategian teemat ja painopisteet tulisivat jokaiselle polvijärveläiselle tutuksi. Kokouksessa myös pääsee vilkaisemaan kunnan uudistuvaa visuaalista ilmettä, josta on jo saatu esimakua esimerkiksi Polvijärvipäivien mainonnassa.

Lisätietoja:

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute