Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Tervetuloa uudistuneille verkkosivuillemme!

Tervetuloa uudistuneille verkkosivuillemme!

Polvijärven kunnan uudistuneet verkkosivut on julkaistu – polvijärveläisnuoriso sai kokonaan oman Nuorten Polvijärvi -verkkosivustonsa

Polvijärven kunnan uudistuneet verkkosivut on julkaistu 12.2. osoitteessa www.polvijarvi.fi. Verkkosivut uudistettiin perusteellisesti ulkoasultaan, rakenteeltaan sekä tekniseltä toteutukseltaan.

Tavoitteenamme oli luoda modernit ja raikkaat sivut, joista etsittävän tiedon löytää helposti ja joita on yksinkertaista käyttää. Käytettävyys on ollut sivujen toteutuksessa kaiken a ja o, kertoo viestintäsihteeri Anni Lampinen.

Varsinaisen Polvijarvi.fi -sivujen uudistamisen ohessa luotiin myös täysin uudet, polvijärveläisille nuorille suunnatut www.nuortenpolvijarvi.fi -verkkosivut. Sivujen sisältöjä on koottu ja sivuja on kehitetty yhdessä nuorisotoimen ja Polvijärven nuorisovaltuuston kanssa.

Halusimme luoda nuorillemme oman verkkokanavan, jonne voimme näppärästi koota heitä koskevia uutisia ja tapahtumia. Sivuille myös luodaan nuoria itseään kiinnostavaa sisältöä. Tällainen on esimerkiksi sivuilla julkaistava Hyvä tyyppi -haastattelu, jossa kerran kuussa eri 15–29-vuotias polvijärveläinen nuori kertoo itsestään ja häntä kiinnostavista asioista, Lampinen valottaa.

Verkkosivu-uudistusta on toteutettu reilun vuoden verran. Sivuja on testautettu eri käyttäjäryhmillä niiden tekovaiheessa, ja saadun palautteen perusteella sivuja on paranneltu ja korjailtu.

Palautteet ja kommentit ovat edelleen tervetulleita myös sivujen julkaisun jälkeen.

Kehitämme molempia verkkosivuja edelleen, ja siksi todellisten käyttäjien kommentit ja mielipiteet ovat meille kullanarvoisia.

Toivon, että palautetta annetaan erityisesti silloin, jos sivuilla vieraillessa huomaa jonkin epäkohdan, esimerkiksi etsittävä tieto on vaikeasti löydettävissä tai jokin sivujen toiminto ei toimi niin kuin pitäisi. Näin pääsemme heti ongelman äärelle ja voimme katsoa, kuinka asian voisi korjata, Lampinen sanoo.

Palautetta ja kommentteja sivuista voi välittää Anni Lampiselle sähköpostitse tai puhelimitse. Palautetta voi antaa myös jokaisen verkkosivun lopussa olevalla palautelomakkeella. Molemmilta sivuilta löytyy lisäksi linkki sähköiseen palautekyselyyn.

Kommentoi & anna palautetta verkkosivuista

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute