Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Uudella kuntosalilla järjestetään kuntosalilaitteiden opastuskierroksia 15.3. ja 22.3.

Uudella kuntosalilla järjestetään kuntosalilaitteiden opastuskierroksia 15.3. ja 22.3.

Vapaa-aikatalo Vaparin uudistetulla kuntosalilla järjestetään maksuttomia ja kaikille avoimia kuntosalilaitteiden opastuskierroksia tulevina perjantaipäivinä.

Opastuskierroksia pidetään kahtena perjantaina 15.3. ja 22.3. klo 10–12 ja klo 13–15. Klo 10 alkava opastus on avoin kaikille ja klo 13 alkava opastus järjestetään ikäihmisille.

Kuntosalin laitteet uusittiin Vaparin peruskorjauksen myötä lähes täysin. Opastetuilla kierroksilla tutustutaan uusiin laitteisiin sekä päästään opettelemaan niiden turvallista sekä tehokasta käyttöä.

Toivomme, että opastukset madaltavat kynnystä kuntosalin käyttämiseen, varsinkin sellaisten käyttäjien kohdalla, ketkä eivät ole aikaisemmin siellä käyneet. Ettei ainakaan siitä kuntosaliharrastuksen aloittaminen jäisi kiinni, ettei osaa tai uskalla käyttää laitteita, vapaaaikakoordinaattori Sirpa Halonen lisää.

Kuntosalilaitteita opastavat käyttämään pitkänlinjan kuntosaliharrastaja Janne Tanskanen sekä Siun soten fysioterapeutti Janne Häikiö. Häikiö tutustuttaa molempina perjantaipäivinä klo 13–15 ikäihmisiä kuntosalilaitteiden käyttöön.

Opastuksia aiotaan järjestää lähitulevaisuudessa myös myöhempinä kellonaikoina.

Tällä halutaan tarjota esimerkiksi työssäkäyville mahdollisuus kuntosaliin ja sen laitteisiin tutustumiseen. Jos kuntosaliin liittyen käyttäjille tulee mieleen toiveita tai kehitysideoita, niin niistäkin haluaisimme myös mielellämme kuulla, Halonen sanoo.

Vapaa-aikatalo Vaparin salivuorot ja kuntosali otettiin käyttöön maanantaina 11.3. Vaparin kuntosali on kaikkien kuntalaisten käytössä maksutta. Kuntosali on avoinna joka päivä 24 tuntia päivässä. Lisätietoja kuntosalista löytää osoitteesta www.polvijarvi.fi/kuntosali.

Lisätietoja

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute