Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Polvijärven kunta tekee seinäkalenterin vuodelle 2023 – Nyt keräämme kalenterikuvia kuntalaisilta ja muilta Polvijärvellä viihtyviltä

Polvijärven kunta tekee seinäkalenterin vuodelle 2023 – Nyt keräämme kalenterikuvia kuntalaisilta ja muilta Polvijärvellä viihtyviltä

Polvijärven kunta tekee näyttävän, paikallista elämänmenoa henkivän kalenterin vuodelle 2023. Seinäkalentereita jaetaan polvijärveläisiin kotitalouksiin ja niitä lähetetään Polvijärven vapaa-ajan asukkaille loppuvuodesta 2022.

Kalenteria kootaan parasta aikaa, ja siksi olemmekin aloittaneet valokuvien keruukampanjan. Kolmen edellisvuoden tapaan Polvijärvellä asuvat, vapaa-ajan asukkaat sekä muut paikkakunnalla valokuvausretkillä viihtyneet halutaan osallistaa kalenterin tekoon – ihan jokainen voi siis tarjota Polvijärveltä ottamiaan valokuvia kalenteriin laitettavaksi.

Edellisvuosina valokuvien keruukampanja on saavuttanut sangen mukavan suosion, ja samaa odotamme nytkin.

- Aiempina vuosina Polvijärvi-kalenterin kuvat ovat olleet varsin luontopainotteisia. Nyt toivomme, että kalenteriin tarjottaisiin paitsi upeita luontokuvia, myös persoonallisia kuvia ihmisine ja rakennuksineen. Kuvia, jotka kuvastavat Polvijärveä kaikessa monipuolisuudessaan, viestintäsuunnittelija Hanna-Leena Kunttu kannustaa.

Valokuvien keruukampanja alkaa tiistaina 4. lokakuuta ja jatkuu aina maanantaihin 31. lokakuuta asti. Kalenteriin hyväksyttävien valokuvien tulee olla vaakamallisia, korkearesoluutioisia ja muokkaamattomia. Kuvat tulee toimittaa digitaalisessa muodossa sähköpostitse hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi tai muistitikulla kunnanvirastolle osoitteeseen Polvijärventie 15.

Kaikkien kalenteriin tulevien kuvien on oltava Polvijärveltä otettuja, mutta muutoin niiden aihe on vapaa. Keruukampanjan päätteeksi kunnassa valikoidaan sopivimmat kuvat kalenteriin. Valittujen kuvien ottajiin ollaan kunnasta suoraan yhteydessä.

Kalenteriin valitun kuvan yhteyteen kirjoitetaan kuvaajan nimi sekä lyhyt kuvateksti, jossa mainitaan kuvauspaikka. Kuvaaja voi myös halutessaan tarjota valmista kuvatekstiä. Kunnalla on oikeus muokata ja lyhentää tekstiä tarvittaessa.

 

Lisätietoja:

Viestintäsuunnittelija Hanna-Leena Kunttu
hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6004

 

Ohjeet ja säännöt

Tässä vielä täsmälliset ohjeet ja säännöt, jotka koskevat Polvijärven kunnan vuoden 2023 Polvijärvi-kalenterin valokuvien keruukampanjaa. Kampanjassa kerätään Polvijärveltä otettuja valokuvia, joita käytetään vuoden 2023 Polvijärven seinäkalenterissa.

  • Valokuvien tulee olla osallistujan itse ottamia ja hänellä tulee olla kuviin kaikki oikeudet. Kuvien tulee olla Polvijärvellä otettuja.
  • Valokuvien keruuaika on 4.10.–31.10.2022. Valokuvat toimitetaan digitaalisessa muodossa joko sähköpostitse hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi tai muistitikulla toimitettuna osoitteeseen Polvijärventie 15, 83700 Polvijärvi.
  • Seinäkalenteriin hyväksyttävän valokuvan tulee olla vaakamallinen, korkearesoluutioinen sekä -laatuinen, muokkaamaton digitaalinen valokuva. Kuvan koko kalenterissa on 303 x 202 mm.
  • Kuvaajan tulee valokuvia toimittaessa kertoa oma nimensä, kuvauspaikka ja mielellään myös kuvanottamispäivämäärä.
  • Polvijärven kunta pidättää oikeuden valita saaduista valokuvista, mitä vuoden 2023 seinäkalenterissa käytetään ja minkä kuukauden kohdalla.
  • Mikäli kuvaajan valokuvaa käytetään seinäkalenterissa, kuvan yhteyteen kirjoitetaan kuvaajan nimi sekä lyhyt kuvateksti, jossa mainitaan kuvauspaikka. Kuvaaja voi myös halutessaan tarjota valmista kuvatekstiä valokuvansa yhteyteen. Polvijärven kunnalla on oikeus muokata ja lyhentää tekstiä tarvittaessa.
  • Osallistumalla kuvien keruuseen kuvaaja antaa Polvijärven kunnalle vapaan käyttöoikeuden toimittamiinsa valokuviin. Toimitettuja valokuvia tai niiden oikeuksia ei myydä eteenpäin. Valokuvia toimittamalla kuvaaja myös antaa Polvijärven kunnalle oikeuden julkaista kuvia kunnan verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.
  • Polvijärven kunta käsittelee valokuvia toimittaneiden tietoja ainoastaan kuvien keruun yhteydessä ja kuvaajan nimen mainitsemiseksi ottamansa valokuvan yhteydessä. Henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.
  • Kuvien keruuseen osallistujat sitoutuvat noudattamaan edellä mainittuja sääntöjä ja Polvijärven kunnan päätöksiä liittyen keruuseen. Polvijärven kunta pidättää oikeuden muutoksiin.
Polvijärvi maalaismaisema

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute