Sisältöjulkaisija

angle-left Polvijärven Joulunavaus houkutteli torille sadoittain ihmisiä – Ulkotapahtuma kiinnosti niin lapsiperheitä kuin ikäihmisiäkin

Polvijärven Joulunavaus houkutteli torille sadoittain ihmisiä – Ulkotapahtuma kiinnosti niin lapsiperheitä kuin ikäihmisiäkin

Polvijärvellä Joulunavausta vietettiin lauantaina 26. marraskuuta, ensimmäisen adventin aattona. Joulun ajan tunnelmaa henkivä ulkotapahtuma houkutteli torille arviolta 500 ihmistä. Paljon tapahtuman suosiosta kertoo myös se, miten mainiosti MTK Polvijärven ja Pohjois-Karjalan maaseutupalveluiden tarjoama joulupuuro teki kauppansa.

- Joulupuuroa oli tarjolla kaikkiaan 400 annosta. Puuro syötiin viimeiseen pisaraan, maaseutuasiamies Teuvo Mutanen kertoo.

Puuron popsimisen ja glögin siemailun ohella Joulunavauksessa tehtiin ostoksia, kuvasuunnistettiin sekä nautittiin lavaohjelmasta puheineen, jumppineen ja musiikkiesityksineen. Pikkuväki puolestaan pohti, uskaltautuako tapaamaan muuatta punanuttuista ja valkopartaista ukkoa.

- Aika monia yhteiskuvia tuli otettua, joulupukki avaa rohkaistumisen astetta.

Markkinatunnelmaa Joulunavaukseen toivat noin parikymmentä näytteilleasettajaa. Joukkoon mahtui erilaisten tuotteiden myyjiä sekä järjestöjen ja muiden tahojen – kuten Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen – edustajia.

- Varsin mukava määrä, kun otetaan huomioon, että kyseessä on talvinen ulkotapahtuma, viestintäsuunnittelija Hanna-Leena Kunttu linjaa.

- Muutoinkin voimme pitää tapahtumaa erittäin onnistuneena.

Joulunavauksen tarjontaa täydensivät Esinemuseon sekä Polvijärven 4H:n toimiston avoimet ovat. Samanaikaisesti paloasemalla vietettiin Päivä paloasemalla -tapahtumaa, jonka tiimellyksessä oli mahdollista suorittaa erilaisia rasteja sekä tutustua pelastuslaitoksen kalustoon, kuten paloautoihin ja ambulansseihin.

- Tapahtumat tukivat todella hyvin toinen toisiaan, Hanna-Leena Kunttu toteaa.

 

Lisätietoja:

Viestintäsuunnittelija Hanna-Leena Kunttu
hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6004

Joulunavaus Polvijärvellä 2022

Sisältöjulkaisija

Kaikki uutiset - facelift

Tapahtumakalenteri

 

Mitä odotat? -banneri

Bannerimainos, jossa lukee Mitä odotat? Tutustu Polvijärven odottamattomaan välimaastoon. Lue lisää. Kuvassa hymyilevä mies ja nainen hämyisässä maatilaympäristössä, heidän takanaan nousee värikkäitä kuvituskukkia.

Instagram jakaja

Instagram etusivu

Sivu arviointi ja palaute