Frisbeegolfradat

Navigaatiovalikko

Frisbeegolfradat

Frisbeegolfradat

Polvijärvellä frisbeegolfratoja on viisi. Ne sijaitsevat Polvijärven kirkonkylällä, Sotkuman kylällä, Martonvaaran kylällä, Lomakeskus Huhmarin yhteydessä sekä Huosiolammella. Ainoastaan Huosiolammen rata on maksullinen, muita kunnan alueella sijaitsevia frisbeegolfratoja saa käyttää maksutta.

Lisätietoja koko Suomen frisbeegolfradoista saat osoitteesta www.frisbeegolfradat.fi.

Sotkuman frisbeegolfrata

Polvijärven kirkonkylän frisbeegolfrata

Aloituspaikan osoite: Kuorevaarantie 4 A, 83700 Polvijärvi

Polvijärven urheilukentän viereen on kesällä 2022 rakennettu aloittelija-/harrastajatason metsärata. Rata lähtee uimarannan ja lentopallokentän vierestä metsäalueelle ja kiertää lopuksi urheilukentän.

Sotkuman frisbeegolfrata

Aloituspaikan osoite: Joensuuntie 136, 83750 Polvijärvi

Sotkuman 9-väyläinen frisbeegolfrata on maastonmuodoiltaan mukavan vaihteleva, kulkien osittain hiekkakuopan reunamaa ja metsämaastoa. Osa väylistä on avoimempia ja osa taas teknisempää heittämistä vaativia.

Kirkonkylän frisbeegolfrata

Martonvaaran rata teksti

Martonvaaran rata

Aloituspaikan osoite: Juuantie 261, 83855 Martonvaara

Martonvaaran frisbeegolfrata löytyy kesäkahvilan läheisyydestä alkavan pururadan kupeesta. Rata soveltuu lähinnä harrastekäyttöön, ja sitä ylläpitää Martonvaaran kyläyhdistys. Rata on maksuton.

Lomakeskus Huhmarin rata teksti

Lomakeskus Huhmarin rata

Aloituspaikan osoite: Huhmarisentie 43, 83700 Polvijärvi

Lomakeskus Huhmarin 6-väyläinen frisbeegolfrata sopii hyvin aloittelijoille ja lapsiperheille. Rata on pinnanmuodoiltaan tasainen, ja sillä on vain vähän korkeuseroja. Rata on maksuton.

Huosiolammen frisbeegolfrata

Huosiolammen frisbeegolfrata

Aloituspaikan osoite: Joensuuntie 70, 83700 Polvijärvi

Huosiolammen 18-väyläinen rata kiertää hienoissa maisemissa lammen ympärillä. Rataa suunnitellessa on mietitty kulkemisen helppoutta ja väylien selkeyttä. Rata sopiikin kaikentasoisille heittäjille, mutta haastaa myös kokeneemmankin pelaajan. Rata on maksullinen.

Sivu arviointi ja palaute