Kirjasto pääkuva

Navigaatiovalikko

ANKKURIT

 

Kirjasto

Polvijärven kirjasto

Vaara-kirjastoissa aloitetaan viikolla 20 varausten noutopalvelutoiminta. Polvijärven kirjastossa noutopiste avautuu torstaina 14.5.2020. Varauksia voi tehdä verkkokirjastossa (https://vaara.finna.fi) tai puhelimitse puh. 050 3156594.

Noutopisteestä on mahdollista noutaa varattua aineistoa sekä palauttaa aineistoa. Myös palautusluukku on auki. Muut kuin varausten noutamiseen liittyvät tilat pidetään suljettuina. Aiemmat lainat on siirretty automaattisesti erääntymään 8.6.2020.

Kirjasto avautuu tavalliseen tapaan asiakkaille maanantaina 1.6. alkaen, kuitenkin huomioiden turvavälit, hygieniaohjeet ja muun turvallisuuden AVI:n ohjeiden mukaisesti. Samalla 1.6. voimaan tulevat kirjaston kesäaukioloajat.

Lue lisää: https://www.polvijarvi.fi/-/polvijarven-kirjasto-aukeaa-maanantaina-1-6-asiakkaille 

Kirjasto avoinna (14.5.–31.5.2020):

  • Ma–to klo 12–17 (helatorstaina 21.5. suljettu)
  • Pe suljettu

Kirjaston tiedotusta voi seurata verkkokirjastosta: https://vaara.finna.fi/

Tietoa Polvijärven kirjastosta

Polvijärven kirjasto sijaitsee koulukeskuksen vieressä entisessä kansakoulurakennuksessa (osoitteessa Polvijärventie 4). Kirjasto on osa Vaara-kirjastoja.

Asiakkailla on käytössä kaksi varattavaa nettikonetta, langaton verkko, kopiokone ja tulostin. Ulko-ovessa on palautusluukku, johon aineistoa voi palauttaa kirjaston ollessa suljettu.

Kirjastoon pääsee myös pyörätuolilla liuskaa pitkin, mutta ulko-ovet eivät aukene automaattisesti. Kirjastossa on myös inva-WC.

Kirjastoauto Ketunlenkki kulkee Liperin, Outokummun ja Polvijärven alueella. Ketunlenkin kulkureitit ja aikataulut voi tarkistaa kirjastoauton verkkosivuilta.

Kirjasto linkkilista

Yhteystieto kirjasto

Kirjaston yhteystiedot 050 315 6594 polvijarvenkirjasto@joensuu.fi

Sivu arviointi ja palaute