Liikuntasalit pääkuva

Navigaatiovalikko

ANKKURIT

 

Liikuntasalit teksti

Liikuntasalit

Polvijärven kunta antaa suosituksen kasvomaskien käytöstä ja tekee muutoksia palveluihinsa. Suositukset ja muutokset ovat voimassa toistaiseksi.
 

Aikuisten liikuntaryhmät ja varatut salivuorot keskeytetään kunnan tiloissa. Lasten ja nuorten harrastustoiminta jatkuu normaalisti, mutta liikuntasaleilla ei voi olla ulkopuolisia henkilöitä. Lasten ja nuorten harjoitukset ja ottelutapahtumat pidetään ilman yleisöä.

Vaparin kuntosali pidetään auki, mutta kuntosalille pääsee vain omalla kulkukortilla. Kulkukortteja saa 20 € käteismaksulla Vaparin vahtimestarilta talon aukioloaikoina. Kuntosalin kävijämäärä rajoitetaan 10 henkilöön kerrallaan. Toimintakeskus Turvalan kuntosali suljetaan.

Tarpeetonta oleskelua Vaparin tiloissa tulee välttää ja liikuntasaleihin ei oteta ulkopuolisia henkilöitä. Vaparin valvojat huolehtivat, ettei aulatiloihin jäädä odottamaan harjoitusvuoron päättymistä.

Salivuorojen haku teksti

Salivuorojen haku

Haku kauden 2020-2021 salivuoroihin on päättynyt. Voit kuitenkin kysellä vapaita salivuoroja vapaa-aikakoordinaattorilta.

Kunnan liikuntasalien salivuoroja haetaan erikseen kevät-, kesä- ja syyskaudelle, ja niitä voivat hakea urheiluseurat, yhdistykset sekä yksityishenkilöt.

Hakujen alkamisesta ilmoitetaan erikseen molempina kausina. Salivuoroja jaettaessa etusijalla ovat urheiluseurat ja Joensuun seudun kansalaisopisto.

Salivuoroja haetaan omalla hakulomakkeella, ja ne tulee palauttaa määräpäivään mennessä vapaa-aikakoordinaattorille.

Asiakirja- ja mediatiedostot

Vaparin liikuntasali

Vaparin liikuntasali

Vapaa-aikatalo Vaparin liikuntasali soveltuu monipuolisesti eri sisäliikuntalajien harrastamiseen ja tapahtumien järjestämiseen. Urheiluseurat, yhteisöt ja yksityishenkilöt voivat mahdollisuuksien mukaan varata salia omaan käyttöönsä.

Liikuntasaliin mahtuu esimerkiksi täysimittainan salibandy- ja tenniskenttä. Sali voidaan jakaa väliseinillä kolmeen eri lohkoon, joista kuhunkin mahtuu lentopallokenttä.

Vaparin liikuntasali on muulloin paitsi kesäaikaan koulujen käytössä maanantaista perjantaihin klo 9–15 välisenä aikana (myös klo 1516 yläasteen ja lukion merkityt kerhotoiminnat).

Vaparin liikuntasalin käyttövuoroja haetaan erikseen kevät-, kesä- ja syyskaudelle. Salivuorojen haun alkamisesta ilmoitetaan erikseen. Kuluva kausi 2019-2020 alkaa syyskuussa ja kestää seuraavan vuoden toukokuulle asti.

Salin varausasioissa ole yhteydessä vapaa-aikakoordinaattoriin.

Asiakirja- ja mediatiedostot

 • thumbnail
  Juuri nyt käyttäjältä

  {title}

 • A-sali teksti

  A-sali

  A-sali on Kirkonkylän alakoulun yhteydessä (Polvijärventie 6). Sali on päivisin koulujen käytössä ja iltaisin sekä viikonloppuisin urheiluseurojen, yhteisöjen sekä yksityisten käytössä.

  Liikuntasali soveltuu useimpien sisäliikuntalajien, kuten muun muassa salibandyn, lentopallon, koripallon ja futsalin, harrastamiseen. Salissa myös pidetään kansalaisopiston kursseja ja siellä voi myös järjestää pienimuotoisia tapahtumia.

  A-salin käyttövuoroja haetaan erikseen kevät- ja syyskaudelle. Salivuorojen haun alkamisesta ilmoitetaan erikseen.

  Salin varausasioissa ole yhteydessä vapaa-aikakoordinaattoriin.

  A-salin varauskalenteri

   

  Sotkuman sali teksti

  Sotkuman sali

  Sotkuman liikuntasali on kyläkoulun yhteydessä, osoitteessa Käsämäntie 6A. Sali on päivisin koulujen käytössä ja iltaisin sekä viikonloppuisin urheiluseurojen, yhteisöjen sekä yksityisten käytössä.

  Sali soveltuu useimpien sisäliikuntalajien harrastamiseen. Salin yhteydessä on myös esiintymislava.

  Sotkuman liikuntasalin käyttövuoroja haetaan erikseen kevät- ja syyskaudelle. Salivuorojen haun alkamisesta ilmoitetaan erikseen.

  Salin varausasioissa ole yhteydessä vapaa-aikakoordinaattoriin.

  Sotkuman sali googlekalenteri

  Sisältöjulkaisija

  Yhteystiedot

  henkilön kuva
  Sirpa Halonen Vapaa-aikakoordinaattori 040 104 6204 sirpa.halonen@polvijarvi.fi
  henkilön kuva
  Veijo Hiltunen Vastaava vahtimestari 040 104 6313 veijo.hiltunen@polvijarvi.fi

  Kuntosalin kulunvalvontakortit

  henkilön kuva
  Päivi Hyytiäinen (Opintovapaalla 1.10.2020–30.9.2022) Nuoriso-ohjaaja 040 104 6208 paivi.hyytiainen@polvijarvi.fi
  henkilön kuva
  Vapaa-aikatalo Vaparin vahtimestarit 040 104 6205

  Sivu arviointi ja palaute