Liikuntasalit pääkuva

Navigaatiovalikko

ANKKURIT

 

Liikuntasalit teksti

Liikuntasalit

Polvijärven kunnan kolme liikuntasalia ovat harraste- ja vapaa-ajan ryhmien käytettävissä. Liikuntasalien käyttö on maksutonta. Salien varausasioissa ole yhteydessä vapaa-aikakoordinaattoriin.

HUOM! Polvijärven kunta on koronavirustilanteen vuoksi tehnyt palvelurajoituksia liikuntasaleihin 3.1.2022. Kaikissa sisäliikuntatiloissa on voimassa maskisuositus yli 12-vuotiaille.

Vapaa-aikatalo Vaparin liikuntatilat, mukaan lukien pukukopit, sekä koulujen liikuntasalit suljetaan käyttäjiltä, ja varatut liikuntavuorot perutaan. Rajoitus on voimassa 27.1.2022 saakka.

Rajoitukset eivät koske vuonna 2003 syntyneitä tai sitä nuorempien ohjattua harrastustoimintaa, eivätkä varhaiskasvatuksen tai koulun toimintaa. Rajoitukset koskevat perheliikuntaa eli vanhempi-lapsi-ryhmiä.

Lasten ja nuorten harrastustoiminnassa on noudatettava terveysturvallisia käytäntöjä ja liikuntatiloissa läsnä voivat olla vain harrastuksen ohjaamiseen osallistuvat aikuiset. Vanhemmat ja saattajat eivät voi jäädä lasten harjoituksien ajaksi liikuntatiloihin. Harrastuksesta vastaava taho huolehtii, että näitä käytänteitä noudatetaan ja aikuisten liikkuminen harrastustiloissa minimoidaan.

Tutustu muihin rajoituksiin suosituksiin osoitteessa www.polvijarvi.fi/korona.

Varatut salivuorot

Varatut salivuorot

Asiakirja- ja mediatiedostot

Vaparin liikuntasali

Vaparin liikuntasali

Vapaa-aikatalo Vaparin liikuntasali soveltuu monipuolisesti eri sisäliikuntalajien harrastamiseen ja tapahtumien järjestämiseen. Urheiluseurat, yhteisöt ja yksityishenkilöt voivat mahdollisuuksien mukaan varata salia omaan käyttöönsä.

Liikuntasaliin mahtuu esimerkiksi täysimittainan salibandy- ja tenniskenttä. Sali voidaan jakaa väliseinillä kolmeen eri lohkoon, joista kuhunkin mahtuu lentopallokenttä.

Vaparin liikuntasali on muulloin paitsi kesäaikaan koulujen käytössä maanantaista perjantaihin klo 9–15 välisenä aikana (myös klo 1516 yläasteen ja lukion merkityt kerhotoiminnat).

Vaparin liikuntasalin käyttövuoroja haetaan erikseen kevät-, kesä- ja syyskaudelle. Salivuorojen haun alkamisesta ilmoitetaan erikseen. Kuluva kausi 2019-2020 alkaa syyskuussa ja kestää seuraavan vuoden toukokuulle asti.

Salin varausasioissa ole yhteydessä vapaa-aikakoordinaattoriin.

A-sali teksti

A-sali

A-sali on Kirkonkylän alakoulun yhteydessä (Polvijärventie 6). Sali on päivisin koulujen käytössä ja iltaisin sekä viikonloppuisin urheiluseurojen, yhteisöjen sekä yksityisten käytössä.

Liikuntasali soveltuu useimpien sisäliikuntalajien, kuten muun muassa salibandyn, lentopallon, koripallon ja futsalin, harrastamiseen. Salissa myös pidetään kansalaisopiston kursseja ja siellä voi myös järjestää pienimuotoisia tapahtumia.

A-salin käyttövuoroja haetaan erikseen kevät- ja syyskaudelle. Salivuorojen haun alkamisesta ilmoitetaan erikseen.

Salin varausasioissa ole yhteydessä vapaa-aikakoordinaattoriin.

Sotkuman sali teksti

Sotkuman sali

Sotkuman liikuntasali on kyläkoulun yhteydessä, osoitteessa Käsämäntie 6A. Sali on päivisin koulujen käytössä ja iltaisin sekä viikonloppuisin urheiluseurojen, yhteisöjen sekä yksityisten käytössä.

Sali soveltuu useimpien sisäliikuntalajien harrastamiseen. Salin yhteydessä on myös esiintymislava.

Sotkuman liikuntasalin käyttövuoroja haetaan erikseen kevät- ja syyskaudelle. Salivuorojen haun alkamisesta ilmoitetaan erikseen.

Salin varausasioissa ole yhteydessä vapaa-aikakoordinaattoriin.

Salivuorojen haku teksti

Salivuorojen haku

Kauden 2021–2022 vuorojen hakuaika on päättynyt. Vapaita salivuoroja voi tiedustella vapaa-aikakoordinaattori Sirpa Haloselta.

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Sirpa Halonen Vapaa-aikakoordinaattori 040 104 6204 sirpa.halonen@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Veijo Hiltunen Vastaava vahtimestari 040 104 6313 veijo.hiltunen@polvijarvi.fi

Kuntosalin kulunvalvontakortit

henkilön kuva
Vapaa-aikatalo Vaparin vahtimestarit 040 104 6205

Sivu arviointi ja palaute