Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Koivikon Pirtin avoimet ovet työkokeilusta kiinnostuneille 23.1.

Koivikon Pirtin avoimet ovet työkokeilusta ja palkkatuetusta työstä kiinnostuneille 23.1.

Polvijärven työllisyyspalvelut järjestää yhdessä Koivikon Pirtin kanssa avoimet ovet -tapahtuman 23.1.2024 klo 10–14. Tilaisuus on suunnattu kunnan työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille.

Tavoitteena on tehdä tutuksi työkokeilun sekä palkkatuetun työn mahdollisuuksia. Koivikon Pirtti on yksi mahdollinen työkokeilu- sekä palkkatukipaikan tarjoaja. Päivän aikana on mahdollista tutustua paikan toimintaan ja mahdollisiin työtehtäviin. Paikalla työllisyyspalveluista ovat kuntavalmentaja Jarkko Antikainen sekä työllisyyspalveluiden esihenkilö Anne Purmonen. Heidän kanssaan voi keskustella päivän aikana kaikesta työllistymiseen ja kouluttautumiseen liittyvistä asioista. Kannattaa kysyä myös vinkkejä muista työkokeilupaikoista Polvijärvellä!

Työkokeilu ja palkkatuki ovat käytännöllisiä tapoja päivittää omaa osaamistaan ja löytää uusia väyliä työelämään. Työllisyyspalveluiden ja työnhakijan kanssa yhdessä sovittava työkokeilu- tai palkkatukijakso kestää 1–6 kuukautta. Työpäivien määrä ja kesto suunnitellaan aina yhdessä työhön lähtevän tilanteeseen sopivaksi.

Koivikon Pirtin osoite: Kallioniementie 16 A, 83700 Polvijärvi

Tilaisuuteen ei tarvitse ennakkoilmoittautumista. Kahvitarjoilu. Tule rohkeasti käymään ja tutustumaan mahdollisuuksiin.

 

Lisätietoja:

Anne Purmonen

Työllisyyspalvelujen esihenkilö

040 104 6207

anne.purmonen@polvijarvi.fi

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute