Kirjasto pääkuva

Navigaatiovalikko

ANKKURIT

 

Kirjasto

Polvijärven kirjasto

HUOM! Kaikki Pohjois-Karjalan kirjastot ja kirjastoautot on suljettu 18.3.-13.4.2020. Kirjastojen palautusluukut on myös suljettu 27.3.2020 alkaen.

Laina-aikoja ja varausten noutoaikoja tullaan jatkamaan kiinnioloajan yli. Tiedotusta voi seurata verkkokirjastosta: https://vaara.finna.fi/

 

Polvijärven kirjasto sijaitsee koulukeskuksen vieressä entisessä kansakoulurakennuksessa (osoitteessa Polvijärventie 4).

Asiakkailla on käytössä kaksi varattavaa nettikonetta, langaton verkko, kopiokone ja tulostin. Ulko-ovessa on palautusluukku, johon aineistoa voi palauttaa kirjaston ollessa suljettu.

Kirjastoon pääsee myös pyörätuolilla liuskaa pitkin, mutta ulko-ovet eivät aukene automaattisesti. Kirjastossa on myös inva-WC.

Kirjastoauto Ketunlenkki kulkee Liperin, Outokummun ja Polvijärven alueella. Ketunlenkin kulkureitit ja aikataulut voi tarkistaa kirjastoauton verkkosivuilta.

Polvijärven kirjasto on osa Vaara-kirjastoja. Voit tehdä aineistohakuja, tehdä varaukset, tarkistaa omat lainat ja uusia lainoja Vaara-kirjastojen verkkosivuilta: https://vaara.finna.fi/

Aukioloajat 16.8. alkaen

maanantai, tiistai ja torstai klo 10-18,
keskiviikko ja perjantai klo 10-16

Lehtisali avataan päivittäin klo 9

SOME jako

Jaa tämä sivu:

Kirjasto linkkilista

Yhteystieto kirjasto

Kirjaston yhteystiedot 050 315 6594 polvijarvenkirjasto@joensuu.fi

Sivu arviointi ja palaute